absconditus Napisano 29 grudnia 2009 #1 Napisano 29 grudnia 2009 Założę się, że każdy kiedyś przeżywał problem "mokrej ławki" po deszczu grin Usiąść nie ma jak, a bieganie z chusteczkami i ręcznikami potrafi być uciążliwe...Ale oto jest rozwiązanie! :]Grupa koreańskich designerów wpadła na niezwykły pomysł i skonstruowała... obrotową ławkę Wystarczy użyć korbki, by móc delektować się suchym siedziskiem - zapraszam do obejrzenia zdjęć i zapoznania się z mechanizmem
ifra Napisano 30 grudnia 2009 #2 Napisano 30 grudnia 2009 no pomysł powalający!! podoba mi się! żeby takie rozwiązanie wprowadzono np w parkach to by było bosko!
Super B Napisano 3 stycznia 2010 #3 Napisano 3 stycznia 2010 Cytat no pomysł powalający!! podoba mi się! żeby takie rozwiązanie wprowadzono np w parkach to by było bosko! Takie ławki w parkach? Byłoby fajnie, ale... albo kręcone ławki, albo iluminacja Traktu Królewskiego (piękna wprawdzie, ale...).
Jolka3 Napisano 4 stycznia 2010 #4 Napisano 4 stycznia 2010 Cytat Takie ławki w parkach? Byłoby fajnie, ale... albo kręcone ławki, albo iluminacja Traktu Królewskiego (piękna wprawdzie, ale...). W Muppet Show była loża dwóch zgryźliwców... To twoi kumple Super B?
KAROI Napisano 5 stycznia 2010 #5 Napisano 5 stycznia 2010 Cytat W Muppet Show była loża dwóch zgryźliwców... To twoi kumple Super B? Odważna kobieta A jak Super B ma słabe poczucie humoru?
Mathir Napisano 6 stycznia 2010 #6 Napisano 6 stycznia 2010 Cytat Odważna kobieta A jak Super B ma słabe poczucie humoru? Tak źle chyba nie jest
jętka Napisano 23 stycznia 2010 #8 Napisano 23 stycznia 2010 Cytat no pomysł powalający!! podoba mi się! żeby takie rozwiązanie wprowadzono np w parkach to by było bosko! Tak... szczególnie bosko by było jakby na drugi dzień korbka została urwana
acia Napisano 24 stycznia 2010 #9 Napisano 24 stycznia 2010 Cytat Tak... szczególnie bosko by było jakby na drugi dzień korbka została urwana Co w naszym kraju nie byłoby niemożliwe wręcz na pewno do tygodnia wszystkie korbki by zakorbili
ifra Napisano 25 stycznia 2010 #10 Napisano 25 stycznia 2010 Cytat Co w naszym kraju nie byłoby niemożliwe wręcz na pewno do tygodnia wszystkie korbki by zakorbili o rany o tym nie pomyślałam - zapomniałam, że u nas to norma - i już nie byłoby obrotowej ławeczki...
Bopet Napisano 26 stycznia 2010 #11 Napisano 26 stycznia 2010 Chyba, że każdy miałby w kieszeni lub w torebce własną korbkę Najlepiej mieliby ci z permanentną korbą... umysłową
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się