HaniaO Napisano 28 grudnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 28 grudnia 2009 Dzień dobry, jesteśmy grupą studentek MBA, która na potrzeby studiów przeprowadza ankietę wśród osób budujących dom. Ankieta dotyczy wiedzy na temat rekuperacji, wymagań stawianych urządzeniu.Jej sporządzenie potrwa najwyżej 3 minuty. Z góry dziękujemy za poświęcony nam czas.Moja ankieta Link do komentarza
RafalT88 Napisano 28 grudnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 28 grudnia 2009 Cytat Dzień dobry, jesteśmy grupą studentek MBA, która na potrzeby studiów przeprowadza ankietę wśród osób budujących dom. Ankieta dotyczy wiedzy na temat rekuperacji, wymagań stawianych urządzeniu.Jej sporządzenie potrwa najwyżej 3 minuty. Z góry dziękujemy za poświęcony nam czas.Moja ankieta Rozwiń Melduję wykonanie zadania. Ankieta wypełniona Link do komentarza
Mathir Napisano 10 stycznia 2010 Udostępnij #3 Napisano 10 stycznia 2010 Ankieta już zamknięta Link do komentarza
KAROI Napisano 12 stycznia 2010 Udostępnij #4 Napisano 12 stycznia 2010 Ale odkryłem dzięki temu tematowi fajną stronkę:http://webankieta.pl/ Link do komentarza
Jolka3 Napisano 15 stycznia 2010 Udostępnij #5 Napisano 15 stycznia 2010 Samemu można przeprowadzać ankiety. Dla studentów doskonałe narzędzie Link do komentarza
megus Napisano 16 stycznia 2010 Udostępnij #6 Napisano 16 stycznia 2010 Cytat Dzień dobry, jesteśmy grupą studentek MBA, która na potrzeby studiów przeprowadza ankietę wśród osób budujących dom. Ankieta dotyczy wiedzy na temat rekuperacji, wymagań stawianych urządzeniu.Jej sporządzenie potrwa najwyżej 3 minuty. Z góry dziękujemy za poświęcony nam czas.Moja ankieta Rozwiń Zadanie zaraz bedzie wykonane:)Pozdrawiam! Link do komentarza
megus Napisano 16 stycznia 2010 Udostępnij #7 Napisano 16 stycznia 2010 Cytat Zadanie zaraz bedzie wykonane:)Pozdrawiam! Rozwiń upss... ankieta została zamknięta, ale polecam się na przxyszło0ść Link do komentarza
Mathir Napisano 24 stycznia 2010 Udostępnij #8 Napisano 24 stycznia 2010 Przecież pisałem, że zamknięta Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się