makarena1972 Napisano 27 grudnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 27 grudnia 2009 Poszalałam z półkami gipsowo-kartonowymi i teraz jak już wszystko jest pomalowane zastanawiam się jak sprzątać z nich kurz. Nasz wykonawca poleca stiuk lub wyłożenie szkłem lub drewnem.Czy Ktoś z Was ma jakies doświdaczenia lub pomysły? Link do komentarza
krzysiek29 Napisano 27 grudnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 27 grudnia 2009 Cytat Poszalałam z półkami gipsowo-kartonowymi i teraz jak już wszystko jest pomalowane zastanawiam się jak sprzątać z nich kurz. Nasz wykonawca poleca stiuk lub wyłożenie szkłem lub drewnem.Czy Ktoś z Was ma jakies doświdaczenia lub pomysły? fajne,ale wykonawca jeszcze fajniejszy Link do komentarza
jętka Napisano 28 grudnia 2009 Udostępnij #3 Napisano 28 grudnia 2009 A jak proponuje rozwiązać ten problem sam projektant? Nie wziął pod uwagę opcji brudzenia się półek? Szok!Ja odradzam szkło i drewno ze względu na połączenia krawędzi - oczywiście do zrobienia ale koszta będą ogromne. Dodatkowo zmienią się proporcje półek... Stiuk będzie najlepszym rozwiązaniem - oczywiście na wszystkich powierzchniach a nie tylko na wierzchu półki Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się