amorcustodia Napisano 9 grudnia 2009 #1 Napisano 9 grudnia 2009 Witam serdecznieJakiś czas temu zakończyłem budowę domku jednorodzinnego, poza małymi elementami, mam do wykończenia wnękę przed drzwiami. Wnioskuje z projektu, że powinna być tam wycieraczka Wpisując w google odpowiednie hasło znalazłem kilka ciekawych i ślicznych rozwiązań.Między innymi: http://www.csn.pl/produkty,wycieraczki-mosiezne.htmlKilka pytań mi się jednak nasuwa...Czy warto inwestować w takie wycieraczki czy szkoda czasu?Może zainstalować aluminiowe lub kratę jakąś? :/Czy ktoś może polecić jakieś rozwiązania ( wnęka około 1000x620x20 mm )?Wcześniej kupowałem już wycieraczkę podgumowaną u tej firmy, więc nie boję się o oszustwo. A co trzeba się odliczy Dom jest ogrodzony, nikt z zewnątrz nie ma wstępu na posesję.Za sugestię dziękujePozdrawiam
RadekSz1985 Napisano 19 grudnia 2009 #2 Napisano 19 grudnia 2009 Cytat Czy ktoś może polecić jakieś rozwiązania ( wnęka około 1000x620x20 mm )? To raczej nie jest około, tylko dokładnie Chyba, że jesteś jakiś snajper Fajną wycieraczkę wybrałeś, u mnie by się fajnie komponowała w marmurku Nie wiem tylko jak długo bym się nacieszył, psa przywiąże chyba - amstafa kupię i będzie spokój, tylko gości szkoda, chociaż... teściowa Wracając do tematu, rozwiązanie fajne i strasznie ekskluzywne, zobacz na wersję Lux Aluminiowych 22 mm.Acha, domek jednorodzinny i w ciszy, więc pewnie jedna nie wystarczy Kup jeszcze jakąś tekstylną na gumie Pomogłem, co nie? Zmykam spać, miłego!
agaw1401 Napisano 12 lutego 2010 #5 Napisano 12 lutego 2010 Ja też potwierdzam Uciekam na zakupy wycieraczki do domu
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się