monterx Napisano 19 listopada 2009 Udostępnij #1 Napisano 19 listopada 2009 Szukam inspiracji, chcę wstawić kominek elektryczny do dużego pokoju. Najlepiej, jeśli wrzucalibyście zdjęcia swoich instalacji w akcji. Linijka komentarza o danym modelu też nie zaszkodzi, a raczej pomoże mi w wyborze Z góry dzięki. Link do komentarza
pacynka Napisano 23 listopada 2009 Udostępnij #2 Napisano 23 listopada 2009 Cytat Szukam inspiracji, chcę wstawić kominek elektryczny do dużego pokoju. Najlepiej, jeśli wrzucalibyście zdjęcia swoich instalacji w akcji. Linijka komentarza o danym modelu też nie zaszkodzi, a raczej pomoże mi w wyborze Z góry dzięki. To nie jest moja instalacja, ale mam właśnie ten kominek Link do komentarza
monterx Napisano 24 listopada 2009 Autor Udostępnij #3 Napisano 24 listopada 2009 bardzo mi się podoba, a gdzie kupiłaś(łeś)? Link do komentarza
pacynka Napisano 26 listopada 2009 Udostępnij #4 Napisano 26 listopada 2009 monterx, zobacz tutaj:http://www.kominki-elektryczne.pl/ Link do komentarza
tejser Napisano 22 grudnia 2009 Udostępnij #5 Napisano 22 grudnia 2009 Szczerze powiedziawszy widziałem takie kominki na żywo i w ogóle mi się nie podobają. Wyglądają po prostu tandetnie. Teraz, kiedy urządzam swoje mieszkanie, też chciałem mieć kominek. Ale w sumie, konsultując się z firmą n-design doszliśmy do wniosku, że to jest zupełnie bez sensu. A w gruncie rzeczy kominek elektryczny, można zastąpić równie wygodnym kominkiem na olej. Tzn jest to taka duża donica, w której płonie naturalny ogień, nie plamiący. Bardzo fajne i profesjonalne rozwiązanie. Można producenta znaleźć na allegro. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się