Pawełłek Napisano 5 listopada 2009 Udostępnij #1 Napisano 5 listopada 2009 Witam.Między kuchnią a salonem mam postwiony murek z cegieł który jest aktualnie otynkowany i pomalowany. Chcę zamontować na nim blat dębowy i tu moje pytanie czym go przykleić (nie chcę się bawić w żadne kołki itp.).Zastanawiałem się nad pianką montażową do okien lub silikonem - czy będzie na to trzymać, czy może macie inne propozycje.Pozdrawiam. Link do komentarza
Wojtesław Napisano 6 listopada 2009 Udostępnij #2 Napisano 6 listopada 2009 Przyklej klejem montażowym jest on w takich tubkach jak silikon do wyciskania pistoletem nie pamiętam nazwy Tytan chyba trzyma doskonale Link do komentarza
awaria Napisano 6 listopada 2009 Udostępnij #3 Napisano 6 listopada 2009 Cytat Witam.Między kuchnią a salonem mam postwiony murek z cegieł który jest aktualnie otynkowany i pomalowany. Chcę zamontować na nim blat dębowy i tu moje pytanie czym go przykleić (nie chcę się bawić w żadne kołki itp.).Zastanawiałem się nad pianką montażową do okien lub silikonem - czy będzie na to trzymać, czy może macie inne propozycje.Pozdrawiam. Piana będzie trzymać, tylko musisz dobrze ten blat zaprzeć, żeby go nie podniosło... Link do komentarza
nx1000 Napisano 7 listopada 2009 Udostępnij #4 Napisano 7 listopada 2009 Cytat Przyklej klejem montażowym jest on w takich tubkach jak silikon do wyciskania pistoletem nie pamiętam nazwy Tytan chyba trzyma doskonale Potwierdzam, u siebie w łazience przykleiłem drewniany blat właśnie na murku klejem montazowym (chyba Soudala) i nie ma z tym żadneg problemu. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się