Skocz do zawartości

Jesienne chłody

Mathir

Recommended Posts

Napisano
Ciepły mąż/ żona, ciepły koc i herbatka z prądem, a dla szczęśliwych posiadaczy kominka to wszystko + ciepły dywan przed kominkiem, a dla nieszczęśników bez męża/ żony kot lub pies, ale to już nie tak ciekawe bo się raczej nie rozwinie. icon_wink.gif
Napisano
Cytat

zdecydowanie kominek + puszyste cos na podlodze + partnerka/partner icon_smile.gif no i wino ...grzane icon_smile.gif

a jak partnerka/partner też wrócili z tego samego spacerku i są tak samo "zimni w dotyku"? icon_smile.gif
Napisano
Cytat

a jak partnerka/partner też wrócili z tego samego spacerku i są tak samo "zimni w dotyku"? icon_smile.gif

To wtedy dopiero jest frajda bo trzeba się szybko rozgrzać icon_wink.gif
Napisano
Cytat

To wtedy dopiero jest frajda bo trzeba się szybko rozgrzać icon_wink.gif

i wtedy dopiero powstają najróżniejsze sposoby icon_wink.gif bo herbatka czy wino mogą nie wystarczyć icon_smile.gif
Napisano
Wódka z pieprzem to chyba jednak na coś innego (ból żołądka - zwłaszcza po wcześniejszej imprezce), a o grogu pisałam wcześniej (herbatka z prądem).
Napisano
Cytat

Na jesienne chłody najlepsza jest wycieczka do Tunezji, albo do innego ciepełka icon_smile.gif

O! i to mi się podoba icon_wink.gif Bardzo dobrze podejście do sprawy... jak robi się chłodno trzeba ruszyć za słońcem icon_wink.gif
No a dla tych co nie mają zmysłu podróżnika pozostają inne (powyżej opisane opcje) icon_wink.gif
  • 1 rok temu...
Napisano
Herbatka z miodem to też świetna opcja:). Oczywiście najprzyjemniej jest wejść pod kołdrę, czy koc, a jak z kimś jesteśmy przytulić się do tego kogośicon_smile.gif. Mi też pomaga niezbyt głośna, spokojna muzyka - od razu jakoś tak cieplej się robi:).

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...