Sylwia i Mariusz Napisano 14 października 2009 Udostępnij #1 Napisano 14 października 2009 Witam serdecznie.Jestesmy po dluzszej nieobecnosci na forum Amber. Jestesmy zainteresowani projektem Amber 3 ale bez piwnicy i dodatkowego salonu, kuchni, lazienki na parterze. Amber 3 jest wiekszym projektem i to wlasnie przemawia za nim. Czy ktos buduje moze ten domek?Pozdr Link do komentarza
lukasz.k Napisano 15 stycznia 2010 Udostępnij #2 Napisano 15 stycznia 2010 Cytat Witam serdecznie.Jestesmy po dluzszej nieobecnosci na forum Amber. Jestesmy zainteresowani projektem Amber 3 ale bez piwnicy i dodatkowego salonu, kuchni, lazienki na parterze. Amber 3 jest wiekszym projektem i to wlasnie przemawia za nim. Czy ktos buduje moze ten domek?Pozdr Rozwiń HejJa też jestem zainteresowany tym projektem.Wprawdzie w środku trochę chcę zmienić w rozmieszczeniu pokojów na poddaszu i na parterze w tej części z 2gą kuchnia, ale większość mi pasuje w tym projekcie.Przyłączam się do poprzedników – czy ktoś buduje już ten domek.PozdrawiamŁukasz Link do komentarza
dj777 Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij #3 Napisano 18 stycznia 2010 WitamWłaśnie kupiłem projekt Amber 3, no i oczywiście mam zamiar budować, zmiany niewielkie, szukam osób które są w trakcie budowy Ambera, a może już coś wybudowały... jak na razie to nikt , wszyscy mają zamiar dopieropozdrawiam DJ Link do komentarza
lukasz.k Napisano 25 stycznia 2010 Udostępnij #4 Napisano 25 stycznia 2010 WitamCzy kupiliście ten projekt razem z kosztorysem?Ja zamówiłem już projekt i dostałem informację że kosztorys nie jest w promocyjnej cenie 1 zł, tylko 240 zł i zastanawiam się czy będzie mi w ogóle potrzebny.PozdrawiamŁukasz Link do komentarza
lukasz.k Napisano 3 lutego 2010 Udostępnij #5 Napisano 3 lutego 2010 WitamTeż już kupiliśmy projekt, właśnie jest u architekta w adaptacji.Wprowadzamy kilka zmian:- kolanko o 25 cm wyżej,- podpiwniczenie całości (to jedno dodatkowe pomieszczenie, na przyszłość),- dodajemy 2 okna połaciowe i zmieniamy okna na poddaszu,- zmieniamy układ w pomieszczeń środku na poddaszu.PozdrawiamKasia i Łukasz Link do komentarza
Ewa_i_Marcin Napisano 9 maja 2010 Udostępnij #6 Napisano 9 maja 2010 Cytat WitamTeż już kupiliśmy projekt, właśnie jest u architekta w adaptacji.Wprowadzamy kilka zmian:- kolanko o 25 cm wyżej,- podpiwniczenie całości (to jedno dodatkowe pomieszczenie, na przyszłość),- dodajemy 2 okna połaciowe i zmieniamy okna na poddaszu,- zmieniamy układ w pomieszczeń środku na poddaszu.PozdrawiamKasia i Łukasz Rozwiń Polecam temat dotyczący projektu AMBER. Znajdziecie tam troche fotek i mam nadzieję interesujących wskazówek:https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...20&hl=Amber Link do komentarza
lukasz.k Napisano 31 października 2010 Udostępnij #7 Napisano 31 października 2010 Ruszyliśmy z budową 25.10.2010 – a właściwie z kopaniem wielkiej dziury.Trochę fotek na blogu:blog amber3PozdrawiamŁukasz Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się