urgot Napisano 4 sierpnia 2009 Udostępnij #1 Napisano 4 sierpnia 2009 Cytat Polecam URGOT`a, szybko sprawnie i solidnie. Co prawda to moja pierwsza wiercona studnia, ale jak dla mnie to wykonanie perfekcyjne Poszukaj na forum urgot`a. Polecam Z okolic Piaseczna: studniarza - Urgot (nick na forum) Urgot - dziękuję za pomoc Wiercili u mnie. Szybko, sprawnie, fachowo, za rozsądną, wcześniej umówioną cenę, w umówionym terminie Robili u mnie na jesieni 2008. Na prawdę solidna firma. DOBRZE, szybko, terminowo i za rozsądne pieniądze. Dobra, gruba rura, dobry filtr, ich obsypka, próbne pompowanie i to za jedną z najniższych cen jakie udało mi się znaleźć.... Warto brać ekipy sprawdzone, którym zależy na opinii i jest to niejako gwarantem tego, że nie odstawią fuszerki kontakt: wierceniestudni@o2.plw e-mailu prosze podać miejscowość, zapotrzebowanie na wode, termin realizacji Link do komentarza
urgot Napisano 28 maja 2010 Autor Udostępnij #2 Napisano 28 maja 2010 w zapytaniu proszę podać miejscowość, ulice, zapotrzebowanie na wodeadres email wierceniestudni@o2.pl Link do komentarza
urgot Napisano 19 lutego 2012 Autor Udostępnij #3 Napisano 19 lutego 2012 (edytowany) Schemat podłączenia studni - obudowa studni głębinowej. Może komuś się przyda. Parametry pompy są oczywiście dobierane indywidualnie dla zapotrzebowania na wodę, pod kątem systemu uzdatniania wody, ceny pompy itp. Edytowano 19 lutego 2012 przez urgot (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się