Skocz do zawartości

Brak dotacji do pomp ciepła

Recommended Posts

Napisano
Czy to nie jest trochę dziwne, że wiele samorządów dopłaca do nowoczesnych kotów węglowych, a na pompy ciepła takich dopłat nie daje? Tym bardziej dziwne, że tego rodzaju dopłaty mają najczęściej w nazwie EKO.
Napisano
Akurat to mnie nie dziwi, w mojej gminie nie ma dopłat nawet do kolektorów słonecznych i oczyszczalni ścieków, które są bardziej EKO niż PCU. Notabene u mnie nie ma dopłat też do kotłów na eko groszek. Ale naprawdę jest już mało rzeczy, które mogą mnie zdziwić w naszym cudownym kraju. icon_twisted.gif
Już bardzo dawno nie byłam zdziwiona co najwyżej wk..., zniesmaczona, rozczarowana, teraz przechodzę już fazę akceptacji i wszystko mi wisi jak kilo kitu na agrafce, po prostu trzeba zacisnąć zęby i robić swoje, a jak trzeba to walić głową w mur (biurokracji), aż się rozpadnie on lub głowa.

Pozdrawiam i mocnych głów życzę.
Napisano
Ale takie kwiatki biurokratyczne, budzą we mnie zwierzę. Jak bym wpadł do urzędu z siekierą icon_smile.gif Jakbym nią pomachał... Sprawę mieszkania miałbym załatwioną do końca życia. Tylko widok marny bo z kratami icon_smile.gif
Napisano
Jednego? Ja bym wyrywał chwasty metodą łanową. Z mózgami urzędników dzieje się coś dziwnego. Po kilku latach za biurkiem oddalają się od logiki. Ja wiem... PRZEPISY! Ale jakby czasami przekazywali "w górę" opinie osób odwiedzających urzędy, to ci wyżej też zaczęliby myśleć, a nie tylko rządzić.
Napisano
O braku dofinansowania jest już w wielu miejscach. Między innymi w dziale o przydomowych oczyszczalnaich. Tylko z tych żali niewiele wynika. Szkoda, że WŁADZA nie czyta forum BD icon_sad.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...