lowcaglow Napisano 17 stycznia 2012 Udostępnij #51 Napisano 17 stycznia 2012 też jestem za indukcyjna. nagrzewa sie tylko tam gdzie potrzeba, mniejsze zuzycie pradu, enerogoszczednosc, wiele plusow. z garnkami tez nie ma takiej tragedii:) Link do komentarza
aska78 Napisano 28 lutego 2012 Udostępnij #52 Napisano 28 lutego 2012 Witam. Też stoję przed wyborem płyta ceramiczna czy indukcyjna. Bardziej przemawia za mną indykcyjna, ale zastanawiam się czy jeśli nie mam siły podłączonej czy ta indukcja nie będzie czerpała więcej prądu niż ceramiczna płyta? Słyszałam opinie to potwierdzające ale może ktoś ma inne zdanie? Link do komentarza
Adrian1314 Napisano 11 lutego 2013 Udostępnij #53 Napisano 11 lutego 2013 UWAGA NA PŁYTY INDUKCYJNE AEG!! Co mają ze sobą wspólnego DreamLiner z płytą indukcyjną AEG? Dość wiele1) imponujący design wskaźnikówzdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fdcf1b3193c0ba04.html2) jest dla bogatych, którzy mogą kupować nową płytę po każdym obiedzie, albo dla tych, którzy nie muszą z tych sprzętów korzystać. Kupiliśmy płytę indukcyjnę AEG (oczywiście oryginalną, made in German, faktury mogę przesłać) miesiąc temu. Dopiero drugi raz jej użyliśmy i boimy się zrobić to ponownie, ponieważ po gotowaniu zostają wżery!!Zdjęcia: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0fc9b2...feb3.htmlSerwis http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/caef6c75f2d64629.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0b598662bfcc0112.htmlW polskiej centrali Electrolux Poland Sp. z.o.o. (AEG zostało kupione przez Electroluxa, źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/AEG_(koncern)) NIE PRZYJĄŁ REKLAMACJI! Cytuję maila: "[...] wystarczy, żeby ziarenko cukru, kropla zupy, cokolwiek było na płycie, a Pani postawiła garnek (i coś takiego może powstać!!) [...] Nie jest to z winy fabryki, a jedynie użytkownika. Takie uszkodzenia nie podlgają naprawie/wymianie w ramach gwarancji."Dla uwiarygodnienia sytuacji, podaję maila, dzięki któremu można się z nami skontaktować: możemy przesłać więcej zdjęć, filmików, faktury, a nawet udostępnić "płytę" do wglądu. Mail: adrian1314@interia.plPrzestrzegamy wszystkich potencjalnych użytkowników przed kupnem płyt indukcyjnych AEG. Nie da się z nich najwyraźniej normalnie korzystać, a każde gotowanie to stres, że zniszczy się jeszcze bardziej! Mamy wielu znajomych, którzy dużo wcześniej za połowę ceny kupili "chińską płytę" i na nic takiego się nie skarżą, więc po co przepłacać? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się