Pomocnik Napisano 13 maja 2009 #1 Napisano 13 maja 2009 Hurtownia budowlana: Olmar Województwo: łódzkie Miasto: Trzebinia Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/malopolskie/olmar
Gość zbulwersowana klientka Napisano 13 maja 2009 #2 Napisano 13 maja 2009 Firma miała problem z dodatkowym zamówieniem maskownicy i odbojnicy, orzech zewnętrznych drzwi i wewnętrznych jest inny, brak klamki, zamka a wszstko było zamawiane, montaż zostawiają na piance, jednym słowem gorszej firmy nie widziałam i szczerze nie polecam jak nie chcecie się rozchorować.
Gość w... to mało Napisano 7 lipca 2009 #3 Napisano 7 lipca 2009 szanowni państwo, współpraca z tą firmą to jedna wielka pomyłka(!) początek jest kolorowy jak kiedyś pochody pierwszomajowe, a czym głębiej w las, tym większe rozczarowanie. obsługa tego składu budowlanego pod względem merytorycznym i kultury osobistej zostawia wiele do życzenia, ale jak to mówią rybka psuje się od głowy... dno (!)
Gość Radek Napisano 6 września 2010 #4 Napisano 6 września 2010 Serdecznie polecam! Profesjonalna i szybka obsługa, zadowalająca cena : ). bez problemowo : )
Gość Rozczarowany Napisano 13 stycznia 2012 #5 Napisano 13 stycznia 2012 Wszyscy tak bardzo polecali, a tu się okazało że każdy Witek po sąsiedzku który \\\"bawi\\\" się w skład mat. budowlanych ma lepsze ceny niż tam w \"Olmar\". Tylko się ładnie uśmiechają a jak im powiedziałem że ich oferta jest droga to usłyszałem...\\\"nie możliwe\\\". To nie. Wszędzie kupię taniej.
Gość monika Napisano 11 marca 2014 #6 Napisano 11 marca 2014 wszystko w jak najlepszym porządku. fachowa obsługa i dobra cena. PEŁNA PROFESKA :)))oby tak dalej
Gość Niezadowolona Anna Napisano 13 grudnia 2014 #7 Napisano 13 grudnia 2014 Jestem bardzo niezadowolona z obsługi w firmie Olmar. Dopóki nie kupiłam akcesoriów dachowych wszyscy byli bardzo, bardzo mili. Niestety zmieniło się to po zakupie, wtedy pracownicy stali się nieuprzejmi, wręcz chamscy! Byłam także w Krzeszowicach w Olmarze, żeby kupić tam okna, jednak pracująca tam Pani wykazała się brakiem kompetencji - okien tam nie kupiłam... Nie wiem jak taka firma może istnieć przy takiej obsłudze...
Gość Niezadowolona Napisano 24 sierpnia 2016 #8 Napisano 24 sierpnia 2016 Jak się kupuje to OK, jak się che zrobić zwrot to pożal się Boże pan kierownik traktuje klienta jak śmiecia i uważa że on jest ponad wszystko. Słoma z butów wystaje a patrzy na wszystkich z góry, trochę trzeba iść na kurs jak się obchodzić z klientem.
Gość Robert Napisano 27 marca 2017 #9 Napisano 27 marca 2017 Polecam. Wybudowałem cały dom z firmą Olmar (od fundamentów po dach), wszystko w jak najlepszym porząkdu. Dobre ceny, sprawna obsługa, fachowe doradztwo. Teraz jeszcze zamierzam kupić okna
Gość Xantos Napisano 22 lipca 2018 #10 Napisano 22 lipca 2018 Robią bardzo profesionalne wyceny dachów
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się