prospektinwestycje Napisano 26 kwietnia 2011 Udostępnij #51 Napisano 26 kwietnia 2011 Polecam granit, wygląda pięknie. Link do komentarza
2hd Napisano 4 maja 2011 Udostępnij #52 Napisano 4 maja 2011 A mi ceglana zabudowa w łazience nie bardzo się podoba,uważam że wygląda tandetnie. Co innego piaskowiec,spotkaliście się z takim wykończeniem łazienki? Link do komentarza
szkieletowe Napisano 11 maja 2011 Udostępnij #53 Napisano 11 maja 2011 Cegły z tego podesłanego zdjęcia prezentują się kapitalnie Link do komentarza
kacy Napisano 2 czerwca 2011 Udostępnij #54 Napisano 2 czerwca 2011 (edytowany) A może raczej płytki jak białe cegiełki? Znalazłam cały artykuł na ten temat z namiarami na producentów, co może niektórych zainteresować. Najbardziej znana będzie z nich chyba kolekcja London Macieja Zienia, (bardzo fajna - korzystałam już niej kiedyś przy projekcie w cad'zie, co prawda nie z płytek-cegiełek, ale już wtedy wpadły mi w oko). Edytowano 2 czerwca 2011 przez kacy (zobacz historię edycji) Link do komentarza
2hd Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij #55 Napisano 3 czerwca 2011 Cenowo nie wychodzi to tak źle,ale jeśli miałbym wybierać to bardziej spodobała mi się kompozycja nr2. No i ten piaskowiec lub granit,naprawde super sprawa mieć go w swojej łazience. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się