zdzichard Napisano 8 maja 2009 Udostępnij #1 Napisano 8 maja 2009 wiosna 2010 zaczynam,miało być w tym roku ale ,czekam na obniżkę cen materiałów budowlanych. Link do komentarza
Sławomir Napisano 11 maja 2009 Udostępnij #2 Napisano 11 maja 2009 Cytat wiosna 2010 zaczynam,miało być w tym roku ale ,czekam na obniżkę cen materiałów budowlanych. Heh, to mnie zaskoczyłeś. Myślałem, że właśnie teraz się doczekałeś obniżek cen, a wierz mi, tu nie działa zasada, czekaj a będzie Ci obniżone Link do komentarza
acia Napisano 11 maja 2009 Udostępnij #3 Napisano 11 maja 2009 To znaczy że dla Ciebie "Zdzichard" ceny jeszcze za mało spadły???? Poczekaj może producenci będą sprzedawać po cenie surowców, a robociznę i energię potrzebną na wyprodukowanie bloczków lub ceramik dadzą Ci gratis he heCzekaj tatka latka, a Ci garb wyrośnie.Pozdrawiam Link do komentarza
zdzichard Napisano 11 maja 2009 Autor Udostępnij #4 Napisano 11 maja 2009 Tak,tylko ceny importowanych materiałów budowlanych na pewno spadną jak spadnie Euro,to spowoduje,że zwiększy się konkurencja i w ten sposób spadną też krajowe ceny materiałów budowlanych.Proste nie!!! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się