Pomocnik Napisano 28 kwietnia 2009 #1 Napisano 28 kwietnia 2009 Hurtownia budowlana: Remont Województwo: wielkopolskie Miasto: Ostrów Wielkopolski Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/wielkopolskie/remont
Gość PAWEŁ Napisano 28 kwietnia 2009 #2 Napisano 28 kwietnia 2009 Fatalna obsługa, długi czas realizacji. Polecam pojechac jakies 500m dalej do "siodemki"
Gość marek Napisano 10 czerwca 2009 #3 Napisano 10 czerwca 2009 Ja w tej firmie kupiłem materiał na cały dom i jestem zadowolony. Poleciłem ją moim znajomym i oni też byli zadowoleni. Czasami w tego typu firmach terminy realizacji się wydłużają ale jest to wina raczej producentów.
Gość Łukasz Napisano 7 maja 2012 #4 Napisano 7 maja 2012 Obsługa super zwłaszcza ta śliczna pani w bląd włosach imienia niestety nie znam a szkoda
Gość Paweł Napisano 28 lipca 2014 #5 Napisano 28 lipca 2014 Firma godna polecenia. Wybudowałem dom na ich materiałach! Teraz wchodzac tam brakuje słonca ktore swieciło zawsze za sprawa pewnej Pani.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się