Pomocnik Napisano 4 marca 2009 Udostępnij #1 Napisano 4 marca 2009 Hurtownia budowlana: Mag-Mir Województwo: wielkopolskie Miasto: Kościan Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/wielkopolskie/mag-mir Link do komentarza
Gość Jola Napisano 4 marca 2009 Udostępnij #2 Napisano 4 marca 2009 Fachowa oraz miła obsługa, towar dowieziony na czas. polecam!Duży wybór w płytkach ceramicznych, dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę pani Doroto Link do komentarza
Gość Marysia Napisano 14 września 2013 Udostępnij #3 Napisano 14 września 2013 BRAK OBSŁUGI DORADZ SOBIE SAM. PERSONEL DO NICZEGO. BRAK DORADZTWA. Link do komentarza
Gość Grzegorz Napisano 16 maja 2014 Udostępnij #4 Napisano 16 maja 2014 Chyba Pani Marysia nigdy nie była w tej hurtowni ? Jak dla mnie zawsze fachowa i profesjonalna obsługa w porównaniu z innymi hurtowniami w Kościanie. Link do komentarza
Eryka20 Napisano 16 maja 2014 Udostępnij #5 Napisano 16 maja 2014 A czy w firmie można dostać wysokiej jakości produkty np: farby BM, Para, Flugger, czy to wszystko idzie na ilość nie na jakość? Mają Państwo jakieś katalogi wirtualne jeśli chodzi o wyposażenie łazienki? Link do komentarza
Gość Kasia Napisano 22 października 2014 Udostępnij #6 Napisano 22 października 2014 kupiłam tonę miału w Czempiniu podobno pierwszy gatunek tylko jakoś palić się nie chce i kto mi zwróci 590 zł Link do komentarza
Gość sssssssssssss Napisano 31 października 2014 Udostępnij #7 Napisano 31 października 2014 na dodatek na kazdej tonie zakupionego opalu oszukuja o 100kg masakra nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Gość gosc Napisano 4 grudnia 2014 Udostępnij #8 Napisano 4 grudnia 2014 ludzie patrza tylko na ilosc a nie na jakosc. Jakosc= cena!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link do komentarza
Gość Andrzej Napisano 4 grudnia 2014 Udostępnij #9 Napisano 4 grudnia 2014 Do Eryka20Swego czasu zamawiałem farbę CAPAROLA ale w ofercie BM, PARA nie widziałem? Link do komentarza
Gość Iwona Napisano 24 lutego 2015 Udostępnij #10 Napisano 24 lutego 2015 W sprzedaży mają wadliwy towar.Nie uznają reklamacji.Wydwją towar na WZ a potem nie dają faktury twiredząc że zamknęli miesiąc.Ja nie otrzymałam faktury na kwotę ok.sześć tysięcy. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się