Pomocnik Napisano 9 lutego 2009 Udostępnij #1 Napisano 9 lutego 2009 Jak przykładowo rozkładają się koszty zakupu działki i co musimy uwzględnić w tych kosztach? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/dzialka/porady/7801-jakie-koszty-towarzysza-zakupowi-dzialki Link do komentarza
Gość skok Napisano 9 lutego 2009 Udostępnij #2 Napisano 9 lutego 2009 ja zaplacilem jeszce za kilka kopi aktów notarialnych w sumie około 450 zł Link do komentarza
Gość arek Napisano 11 maja 2011 Udostępnij #3 Napisano 11 maja 2011 Czy to nie złodziejstwo w biały dzień? Notariusz klepnie pieczęcią i tysiaka zgarnia. Za nic nie odpowiada. Po kiego grzyba on? Żeby jeszcze był gwarancją uczciwości transakcji (sprawdził czy dom nie jest zadłużony itp). Ale większość gawiedzi posłusznie głosuje na PO SLD PiS albo PSL. A to właśnie oni stworzyli ten złodziejski system. Ja od lat głosuję na Korwina, bo tylko on coś zrobiłby z darmozjadami. 100 zł opłaty dla notariusza - to byłoby uczciwe.. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 12 maja 2011 Udostępnij #4 Napisano 12 maja 2011 Cytat Czy to nie złodziejstwo w biały dzień? Notariusz klepnie pieczęcią i tysiaka zgarnia. Za nic nie odpowiada. Po kiego grzyba on? Żeby jeszcze był gwarancją uczciwości transakcji (sprawdził czy dom nie jest zadłużony itp).Ale większość gawiedzi posłusznie głosuje na PO SLD PiS albo PSL. A to właśnie oni stworzyli ten złodziejski system. Ja od lat głosuję na Korwina, bo tylko on coś zrobiłby z darmozjadami.100 zł opłaty dla notariusza - to byłoby uczciwe.. To widzę,że Ty nie wiesz co piszesz o notariuszu. Jak za nic nie odpowiada? Korwin jak wszyscy dopóki się do władzy nie dorwie to złote góry obiecuje a jak już ją zdobędzie to takich jak Ty czy ja będzie miał głęboko w d.... Link do komentarza
Gość PAWEŁ Napisano 11 czerwca 2015 Udostępnij #5 Napisano 11 czerwca 2015 Korwin jak Korwin, ale idea jego jest słuszna."Jak się dorwie do władzy"? To ma zmienić system od razu! System wolnościowy Link do komentarza
Gość Jan Napisano 12 stycznia 2018 Udostępnij #6 Napisano 12 stycznia 2018 Notariusz ma w ... wszystko...zero odpowiedzialności....po co notariusz? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się