Pomocnik Napisano 3 lutego 2009 #1 Napisano 3 lutego 2009 Hurtownia budowlana: Budrol Województwo: łódzkie Miasto: Kocmyrzów Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/malopolskie/budrol
Gość beata Napisano 3 lutego 2009 #2 Napisano 3 lutego 2009 Lux obsługa, fajne rabaty, ogólnie wszystko na tak
Gość bob Napisano 12 listopada 2010 #3 Napisano 12 listopada 2010 uszkodzony materiał, brak możliwości wymiany, ceny takie sobie - w IN-SPE zawsze dostałem lepsze - co do jakości obsługi: przemilczę ten temat. Jednym słowem porażka
Gość Karol Napisano 29 kwietnia 2011 #4 Napisano 29 kwietnia 2011 Nie polecam !!! Podają ceny netto bez kosztu transportu byle by złapac klienta ! Obsługa nieprzyjemna , dostawy nieterminowe !!!
Gość bob Napisano 9 marca 2012 #5 Napisano 9 marca 2012 Ceny średnie. Obsługa w sklepie super. Panowie z placu to tragedia. Myślą, że robią łaskę za to ze wykonują swoją pracę. Generalny stosunek do klienta: "Bierz pan to i spie..." Ale i tak będę tam kupował bo mam blisko i wybór spory.
Gość Napisano 19 października 2016 #6 Napisano 19 października 2016 witam serdecznie, jeśli ktoś poszukuję dobrej jakości materiałów budowlanych w dobrych cenach to polecam zajrzeć na http://poliweglan-producent.pl
Gość Waldemar Rybak Napisano 27 lutego 2019 #7 Napisano 27 lutego 2019 Budrol ,to jedna z lepszych hurtowni z którą mam do czynienia, prowadzę firmę od 27 lat ,iż takim doradztwem oraz uprzejmością rzadko można się spotkać ,jestem zawsze szybko i sprawnie obsłużony Budrol to jedna z lepszych hurtowni jaką znam ,mila i profesjonalna obsługa ,super zaopatrzenie ,wspaniała współpraca która już trwa parę lat ,a co obsługi wydającej materiały żadnych pretensji zawsze szybko i sprawnie jestem obsłużony (z uśmiechem )Ps pozdrawiam biuro Panią Krystynę Dawida Wojtka oraz Łukasza ,mam nadzieje że współpraca nasza będzie się dalej tak ukladala Pozdrawiam
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się