przemas dj Napisano 17 stycznia 2009 #1 Napisano 17 stycznia 2009 czy ktos buduje hermesa 3 lub zwykłego jedno stanowiskowego.pochwalcie sie swoimi osiagnieciami.. my jestesmy na etapie wyboru projektu a podoba nam sie hermes. prosze o poinie http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/3196-artemida.html
przemas dj Napisano 19 stycznia 2009 Autor #2 Napisano 19 stycznia 2009 chyba nikt na tym forum nie buduje hermesa szkoda może za jakiś czas ktos podzieli sie informacjami
wader21 Napisano 15 lutego 2009 #3 Napisano 15 lutego 2009 Kupiłem w tym roku projekt i bede go budował 132m
przemas dj Napisano 15 lutego 2009 Autor #4 Napisano 15 lutego 2009 Cytat Kupiłem w tym roku projekt i bede go budował 132m fajnie super.. ja dopiero mam plan.. hi i tak czekam na kogos kto bedzie wymieniał doswiadczenia i liczył koszta i materiały.. a pozaty sa tam zagadnienia zmiany kotłowni.. ja jescze nie mam pełnego projektu tylko pare żutów firma mi przesłała do zaznajomienia sie z tematem projektu.. ponadto ja kupiłem cegły gazobeton na ten domek sciany mysle 2 warstwowe czyli 24cm osłonowe i 10 styropian lub wełna..a gdzie go budujesz??
wader21 Napisano 15 lutego 2009 #5 Napisano 15 lutego 2009 Na Slasku , juz jeden stoi z dwoma garazami , a teraz ja buduje . Ja bede budował z Ytonga , jedno warstwowo .
przemas dj Napisano 15 września 2009 Autor #7 Napisano 15 września 2009 Cytat Budowa rusza za 3 tygodnie super proszę robic dokumentację??dokładne zdjecia.. i jesli morzesz zpisuj materiał w jakich ilosciach co poszło..
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się