Gość Napisano 30 marca 2004 #1 Napisano 30 marca 2004 Mam prośbę - jak znaleźć dobrych fachowców? Co powinienem zrobić - czy zdać się na ogłoszenia prasowe, pytać znajomych, szukać po budowach. Przydałaby się krótka instrukcja.
Gość Napisano 1 kwietnia 2004 #2 Napisano 1 kwietnia 2004 Dołączam się do pytania. W jaki sposób szukać wykonawcy? Czy dzielić prace na poszczególnbe branże i zlecać je wyspecjalizowanym firmom, czy lepiej znaleźć firmę, która dobierać będzie specjalistów i koordynować wszystkie roboty? Jak to się ma do kosztów budowy?
PiotrekWlkp Napisano 19 lipca 2010 #3 Napisano 19 lipca 2010 Cytat Dołączam się do pytania. W jaki sposób szukać wykonawcy? Czy dzielić prace na poszczególnbe branże i zlecać je wyspecjalizowanym firmom, czy lepiej znaleźć firmę, która dobierać będzie specjalistów i koordynować wszystkie roboty?Jak to się ma do kosztów budowy? Najlepsi fachowcy sa zawsze z polecenia! Ja tak znalazlem juz niejednego, ostatnio mialem do zrobienia remont dachu, popytalem znajomych i tak znalazlem solidnego dekarza
mikee Napisano 13 sierpnia 2010 #4 Napisano 13 sierpnia 2010 Szukając po ogłoszeniach, czy w internecie możesz się naciąć na nieuczciwą firmę - bo napisać piękne ogłoszenie każdy może. Firmy, które najlepiej wykonują prace instalacyjne czy budowlane zazwyczaj nie muszą się reklamować Według mnie o wiele lepiej popytać znajomych albo na lokalnych forach.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się