sebber Napisano 26 grudnia 2008 Udostępnij #1 Napisano 26 grudnia 2008 Witam wszystkich zainteresowanych budową domu "Tercja 3". Od dłuższego czasu poszukuje informacji o zrealizowanych projektach Tercji 3. Sam chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami. Jestem obecnie na etapie budowy dachu. Poniżej zamieszczam kilka moich typów. Zastanawiam się nad kolorem i rodzajem dachówki. Może ktoś z Was mi doradzi...Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Link do komentarza
sebber Napisano 17 lutego 2009 Autor Udostępnij #2 Napisano 17 lutego 2009 Czapka już wybrana jak widać poniżej.Teraz czas "ferii zimowych" nastał Link do komentarza
Ginka Napisano 18 maja 2009 Udostępnij #3 Napisano 18 maja 2009 Bardzo mi się podoba Tercja 3. Oczywiście idealnym dachem byłby np. gont modrzewiowy ale dachówka w naturalnym kolorze to tez trafiony wybór.Pozdrawiam serdecznie i gratuluje trafionego projektu! Link do komentarza
bozenar Napisano 9 grudnia 2009 Udostępnij #4 Napisano 9 grudnia 2009 Cytat Czapka już wybrana jak widać poniżej.Teraz czas "ferii zimowych" nastał Piękny dom - gratuluję , widzę że jest piwnica ,mógłby podac Pan przybliżony koszt budowy etapami ?Na jakim etapie jest Pan w tej chwili ? , i jeśli mozna proszę o więcej zdjęc .Z góry dziękuję Link do komentarza
sebber Napisano 7 marca 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 7 marca 2010 stan na 10_08_2009 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się