ghs Napisano 24 listopada 2008 Udostępnij #1 Napisano 24 listopada 2008 Witam.Wynająłem mieszkanie i jedyne sensowne rozwiązanie na podłogę, to panele. Mam jednak jedną niewiadomą. Na dole ścian jest coś takiego, jak na zdjęciu - nie wiem, jak to się nazywa - gzyms? lamperie?Ma toto niecałe 7 cm wysokości. Jak to zasłonić? Link do komentarza
gregw22 Napisano 25 listopada 2008 Udostępnij #2 Napisano 25 listopada 2008 Cytat Witam.Wynająłem mieszkanie i jedyne sensowne rozwiązanie na podłogę, to panele. Mam jednak jedną niewiadomą. Na dole ścian jest coś takiego, jak na zdjęciu - nie wiem, jak to się nazywa - gzyms? lamperie?Ma toto niecałe 7 cm wysokości. Jak to zasłonić? Rozwiń jest to coś w stylu cokolików lub brudników. najlepiej według mnie to ostrym nożykiem ładnie najpierw do okoła odciąć przy ścianie a potem delikatnie odciągnąć od ściany potem jak położysz panele z podkładem to wykończysz tą ,,wyrwe" do okoła listwami i będzie okps. musisz deliktanie odrywać te cokoliki aby nie wyrwać więcej niż listwa zakryje Link do komentarza
ghs Napisano 25 listopada 2008 Autor Udostępnij #3 Napisano 25 listopada 2008 Dziękuję za odpowiedź.Mieszkanie jest wynajmowane i niestety nie mogę wprowadzać nieodwracalnych zmian, więc muszę te cokoliki czymś przykryć niestety. Link do komentarza
gregw22 Napisano 26 listopada 2008 Udostępnij #4 Napisano 26 listopada 2008 niestety nie mogę wprowadzać nieodwracalnych zmian, więc muszę te cokoliki czymś przykryć niestety.[/quote]hmyy.... więc możesz jeszcze zakupić listwy dywanowe na to np. http://www.polmar.top.pl/listwy_p/dywanowa/index.phpjeżeli wyjdzie szpara od ściany do listwy to góre można zaakrylować i pomalować na kolor ścianytrudno mi doradzić wszystko zależy od twojego gustu Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się