Skocz do zawartości

Z czego szafa do przedpokoju

Gość

Recommended Posts

Napisano
Z czego szafa do przedpokoju - z pyty wiórowej czy też z boazerii?
Jak to robicie u siebie i dlaczego?
Napisano
Bardzo mało ludzi decyduje się obecniena boazerię. Wszyscy wybierają płyty laminowane.
Boazeria - mam w domu szafy - trochę się wypacza, poza tym malowanie itd. Koszt - może nawet większy niż płyta.
Za płytą przemawia obecnie też to, że jest bardzo dużo firm specjalizujących się w tym systemie i ceny "jadą w dół".
  • 3 lata temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
Cytat

Z czego szafa do przedpokoju - z pyty wiórowej czy też z boazerii?
Jak to robicie u siebie i dlaczego?

Z boazerii bym nie robił.Ale są płyty laminowane, fornirowane, czy okleinowane - są też elementy w postaci gotowych półek i drzwi.
Napisano
Cytat

Z boazerii bym nie robił.Ale są płyty laminowane, fornirowane, czy okleinowane - są też elementy w postaci gotowych półek i drzwi.

Dziwny pomysł z tą boazerią. To za cienki materiał na szafę.
  • 5 lata temu...
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Ja polecam naturalne drewno lub laminat- to bardzo dobrze się sprawdzi bo sama boazeria jak ktoś słusznie zauważył powyżej- może okazac się w efekcie zbyt cienka jako materiał na wykończenie szafy.
Napisano
Jeżeli zależy Ci aby odbyło się to jak najniższym kosztem a przy tym ładnie wyglądało to zdecydowanie płyta laminowana. Ale jeśli jesteś w stanie zapłacić trochę więcej to ja zdecydowanie polecam naturalne drewno. Zdecydowanie lepiej wygląda i jest bardziej trwałe.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...