Ola III/Horyzont. Czy ktoś go buduje?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Godzina 21.30. W baterii pozostało 85 % energii. Powinno wystarczyć. Już 12 godzin minęło, od kiedy jestem odcięty od sieci energetycznej. I wszystko w domu działa.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez prosument: Pół roku minęło, a ceny zupełnie inne. Mały magazyn energii, całkiem niezłej firmy, o pojemności ok. 5 kWh - cena niecałe 5 000 PLN brutto. Pięć tysięcy! I rozmiar dziecięcego tornistra. Poza tym magazyny niektórych, wiodących firm, można prosto i łatwo łączyć równolegle, nawet po kilkanaście i więcej sztuk. Czyli ile kWh energii, tyle tysięcy PLN, z tendencją do spadku cen. -
Zauważ, że na tych fotkach są blaty długie. A na fotkach u góry - blaty są krótkie. Przy takich długich to każdy będzie cienki, nie ma co forsować. Tym bardziej, że jak wspomniałem, te blaty mają 4 cm "udawane". Pogrubione są tylko brzegi. Ale jak uważasz, w końcu to Ty decydujesz. W sumie grubość blatu nie taka ważna, dawaj propozycje lustra. Żeby nie było tak jak powiedziala szwagierka na temat mojego dużego lustra i wielopunktowego oświetlenia. Zapytalem ją o opinię, a ta od razu rzecze - Ch.jowe. - Dlaczego? - dociekam zdegustowany. - Bo wszystkie swoje zmarszczki zobaczyłam. O goleniu kopytek myślisz, a o facjacie to co? Jakie oświetlenie jest planowane?
-
Niekomfortowo czuję się w ciasnych miejscach No i gdzie nogę oprzeć, żeby sierść na kopytku ogolić? Głębokie schylanie się w tym wieku grozi pozostaniem w tej pozycji na kilka tygodni Jakoś ta wanna bardziejsza mi się wydaje
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się