arcctic Napisano 28 sierpnia 2008 #1 Napisano 28 sierpnia 2008 Jako ze jestem nowy to Witam wszystkich.i od razu z grubej rury...Panowie powiedzcie mi co to za "ogrzewanie" ? czy ktos to posiada? jakie sa koszty instalacji oraz czy naprawde takie koszty ogrzewania.http://www.najtanszeogrzewanie.plPozdrawiam Darek
adamis Napisano 28 sierpnia 2008 #2 Napisano 28 sierpnia 2008 Chodzi o elektryczne promienniki podczerwieni.Trochę przebajerowali te pochwały.
arcctic Napisano 29 sierpnia 2008 Autor #3 Napisano 29 sierpnia 2008 tego sie obawiałem... a jak wyglada opłacalność?
adamis Napisano 29 sierpnia 2008 #4 Napisano 29 sierpnia 2008 Napewno nie jest to tanie ogrzewanie jeśli chodzi o ogrzanie całego pomieszczenia,za to bardzo dobre do ogrzania jakiegoś niewielkiego obszaru w tym pomieszczeniu.Promienniki stosuje się głównie do ogrzewania stanowisk pracy w dużych halach,czyli tam,gdzie chcemy ogrzac jedynie pracujących tam ludzi a nie cały obszar dookoła.
kaspi Napisano 2 września 2008 #5 Napisano 2 września 2008 Ogrzewanie elektryczne w naszych warunkach jest zupełnie nieopłacalne
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się