Skocz do zawartości

Artkuły Elektrycze,oświetlenie

Recommended Posts

Wczoraj prosiłem o pomoc w wyborze wentylatora ;

https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...amp;#entry32936

Dziękuje za szybko udzielone odpowiedzi, które przyczyniły się do zakupu wentylatora, szybka transakcja...
Zamawiając poprzez formularz kontaktowy, zauważyłem, że sprzedawca Działa w Błoniu, czyli rzut kamieniem od Warszawy, a że ja jestem z Łomianek to postanowiłem podjechać i odebrać osobiście, po co ma się tłuc u jakiegoś kuriera lub leżeć na poczcie...

Spotkaliśmy się bezpośrednio w sklepie, zaskoczony byłem podejściem sprzedającego, oczywiście pozytywnym, mimo wszystko, że już wcześniej się zadeklarowałem, że jadę po konkretny przedmiot, to po zameldowaniu się w sklepie obsłużono mnie bardzo profesjonalnie, dostałem szereg informacji na temat produktu, przedstawiono wszystkie za i przeciw, pokazano konkurencyjne urządzenia...a nawet zaproponowane herbatkę icon_smile.gif Ludzkie podejście i profesjonalna obsługa sprawiły, że z przyjemnością wydałem ciężko zarobione pieniądze, co muszę się przyznać czynie nie chętnie...Tak więc w pełni polecam tego Pana, sklep który prowadzi, bo oferuje naprawdę ciekawy asortyment i w bardzo konkurencyjnych cenach...

Dodatkowym plusem jest również lokalizacja, klient może bez problemu dojechać, ocenić, obejrzeć towar na miejscu i zdecydować się na zakup bądź nie...domyślam się, że realizowana jest również sprzedaż hurtowa po jeszcze korzystniejszych cenach, więc jak ktoś potrzebuje dużo towaru, dobrego towaru, atrakcyjnych cen i profesjonalnej ludzkiej obsługi to z całą odpowiedzialnością polecić mogę market w Błoniu...

Dla chętnych wklejam link ; www.luxmarket.pl

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...