Skocz do zawartości

Historia edycji

daggulka

daggulka

1 godzinę temu, podczytywacz napisał:

Zapewne o coś takiego:

IMG_20260325_094230.thumb.jpg.142e7d1c62822af33fac816cd8a062c4.jpg

Może być niewygodny dostęp do mycia dzieci, prania ręcznego na przykład koca, czy chodniczka...

Ale Ciebie to jakby nie dotyczy :yahoo:

Kiedyś to była bardzo istotna sprawa...

Zdjęcia zapodałam ze strony producenta, żeby pokazać parawan, jaki kupiłam :)  

Generalnie wannę będę miała inną - bez zaobleń :) Cały styl w łazience będę miała kwadratowo-prostokątny (łącznie z w-c) :) Wanna zatem będzie prostokątna, zgodnie z resztą koncepcji :) Wanna będzie z białą obudową. W tej wyjątkowo małej łazience będzie jednak sporo ciemnych barw, więc ta biała obudowa pozwoli odbić światło i rozjaśnić wnętrze, co akurat będzie korzystne :) 

Bliżej terminu remontu zamówię wannę firmy Cersanit :) Mam już upatrzoną, taką jak poniżej  :) 

Bateria będzie umieszczona wzdłuż dłuższego boku. Korek i przelew wewnątrz wanny będą w kolorze czarnym :) 

1 wanna.png

2 wanna.jpg

daggulka

daggulka

1 godzinę temu, podczytywacz napisał:

Zapewne o coś takiego:

IMG_20260325_094230.thumb.jpg.142e7d1c62822af33fac816cd8a062c4.jpg

Może być niewygodny dostęp do mycia dzieci, prania ręcznego na przykład koca, czy chodniczka...

Ale Ciebie to jakby nie dotyczy :yahoo:

Kiedyś to była bardzo istotna sprawa...

Zdjęcia zapodałam ze strony producenta, żeby pokazać parawan, jaki kupiłam :)  

Generalnie wannę będę miała inną - bez zaobleń :) Cały styl w łazience będę miała kwadratowo-prostokątny (łącznie z w-c) :) Wana zatem będzie prostokątna, zgodnie z resztą koncepcji :) Wanna będzie z białą obudową. W tej wyjątkowo małej łazience będzie jednak sporo ciemnych barw, więc ta biała obudowa pozwoli odbić światło i rozjaśnić wnętrze, co akurat będzie korzystne :) 

Bliżej terminu remontu zamówię wannę firmy Cersanit :) Mam już upatrzoną, taką jak poniżej  :) 

Bateria będzie umieszczona wzdłuż dłuższego boku. Korek i przelew wewnątrz wanny będą w kolorze czarnym :) 

1 wanna.png

2 wanna.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...