Skocz do zawartości

Historia edycji

Qelsik

Qelsik

10 minut temu, retrofood napisał:

Poczytaj ten temat

Grzejnik zasilany nie na smart, a przez sterownik temperaturowy jest dobrym pomysłem. Mam tak w domu drewnianym, w ktorym nikt nie mieszka, ale jest woda, ktora nie może zamarznąć. Jeśli się zdecydujesz podam Ci opis techniczny jak to zrobić. Zaznaczam, ze bardzo prosto. 

Czytałem oczywiście wcześniej ten wątek i również Twoja wypowiedź, ale uznałem, że dobrze będzie jednak zapytać w osobnym temacie, bo być może ktoś uświadomi mnie, że w takiej nadbudówce będę wydawał ogromne pieniądze na dogrzewanie w mrozy, bądź z doświadczenia rzuci jakiś pomysł ciekawszy niż te moje wymysły laika.

Rozumiem, że taka budowla ma Twoim zdaniem sens i dobrze wykonana nie będzie kosztowała w sezonie zimowym krocie?

Qelsik

Qelsik

5 minut temu, retrofood napisał:

Poczytaj ten temat

Grzejnik zasilany nie na smart, a przez sterownik temperaturowy jest dobrym pomysłem. Mam tak w domu drewnianym, w ktorym nikt nie mieszka, ale jest woda, ktora nie może zamarznąć. Jeśli się zdecydujesz podam Ci opis techniczny jak to zrobić. Zaznaczam, ze bardzo prosto. 

Czytałem oczywiście wcześniej ten wątek i również Twoja wypowiedź, ale uznałem, że dobrze będzie jednak zapytać w osobnym temacie, bo być może ktoś uświadomi mnie, że w jakiej nadbudówce będę wydawał ogromne pieniądze na dogrzewanie w mrozy, bądź z doświadczenia rzuci jakiś pomysł ciekawszy niż te moje wymysły laika.

Rozumiem, że taka budowla ma Twoim zdaniem sens i dobrze wykonana nie będzie kosztowała w sezonie zimowym krocie?

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...