Skocz do zawartości

Wgniecenia w drewnianym parkiecie

Recommended Posts

Cześć!

Nie zauważyłem, że jedno z dodatkowych krzeseł na imprezę nie miało podkładki na nóżkach, tylko goły metal. Podłoga w kilku miejscach jest cała we wgnieceniach. Czy widzicie możliwość miejscowego poradzenia sobie z problemem, żeby nie musieć od razu cyklinować całej podłogi? Nie liczę, że będzie jak nowa ale chociaż żeby było trochę lepiej. Cyklinować całą podłogę i tak chciałem, ale jeszcze nie teraz. Z tego co udało mi się ustalić to cyklinowanie naprawi parkiet, że wgnieceń nie będzie widać. Macie doświadczenie w tym temacie? Będzie? Będę wdzięczny za każdą pomoc.

IMG_5208.jpeg

IMG_5207.jpeg

4 godziny temu, Art2506 napisał:

Z tego co udało mi się ustalić to cyklinowanie naprawi parkiet, że wgnieceń nie będzie widać.

Pod warunkiem, że ten parkiet jest w miarę nowy i nie był już parę razy cyklinowany... Grubość warstwy wierzchniej klepek jest dość duża, ale nie jest nieograniczona...

A u Ciebie te wgłębienia mają ponad milimetr :zalamka:

4 godziny temu, Art2506 napisał:

Cyklinować całą podłogę i tak chciałem, ale jeszcze nie teraz.

Cóż, impreza zdecydowanie przyśpieszyła termin cyklinowania, a nie radzę kombinować z naprawami miejscowymi, bo potem będzie trudniej wyprowadzić równą powierzchnię...

,,Miejscowo" radziłbym nie zwracać uwagi na wgłębienia - do czasu cyklinowania całej podłogi :bezradny:

Mam nadzieję, że impreza chociaż była bombowa :blowup::scratching:

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...