Skocz do zawartości

Historia edycji

Przemek89

Przemek89

Planuję Taki rozstaw tylko się zastanawiam  czy nie będą za małe okna w każdym pokoju planuje 120x140cm pokoje wąskie 270x410

obraz_2024-03-22_224005273.png

Nie wiem ile dokładnie ma stopni podłoga , ale jak zaczynam grzać dopiero prawie przy 2h robi się ciepła i trzyma cały dzień na wieczór znów lekko chłodnieje może dlatego ,że mam tak dużo wylewki a pod wylewką styropian 20cm. Natomiast na piętrze wcale  podłogówka się nie załącza bo w pokojach zawsze powyżej 21 stopni.

Dzisiaj dostałem wiadomość , ze w przyszłym tygodniu przyjdzie do mnie Styropian 100 paczek jak wspominałem biały 038 070eps  Czy jest bezpiecznie go trzymać w garażu metalowym  ?? Ocieplać będę albo późną  jesienią albo wiosną więc trochę będzie leżakować .

Przemek89

Przemek89

Panuję Taki rozstaw tylko się zastanawiam  czy nie będą za małe okna w każdym pokoju planuje 120x140cm pokoje wąskie 270x410

obraz_2024-03-22_224005273.png

Nie wiem ile dokładnie ma stopni podłoga , ale jak zaczynam grzać dopiero prawie przy 2h robi się ciepła i trzyma cały dzień na wieczór znów lekko chłodnieje może dlatego ,że mam tak dużo wylewki a pod wylewką styropian 20cm. Natomiast na piętrze wcale  podłogówka się nie załącza bo w pokojach zawsze powyżej 21 stopni 

Dzisiaj dostałem wiadomość , ze w przyszłym tygodniu przyjdzie do mnie Styropian 100 paczek jak wspominałem biały 038 070eps  Czy jest bezpiecznie go trzymać w garażu metalowym  ?? Ocieplać będę albo późną  jesienią albo wiosną więc trochę będzie leżakować .

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...