SzakiII Napisano 10 marca 2008 Udostępnij #1 Napisano 10 marca 2008 WitamMam pytanie odnośnie zakupu domu niedaleko centrum Tarnowskich GórCena jaką chce sprzedający to 280 tyśDom nowy bazujący na projekcie Wilcze Łyko zbudowany jest chyba z gazobetonu szarego 40, pokryty blachą dachową otynkowany, strop murowany (nie jak w projekcie oryginalnym drewniany) bez piwnicy, wykończone poddaszeOgrzewanie mieszane podłogówka głownie przedpokój kuchnia i łazienka + na poddaszu łazienka, reszta kaloryfery.Pozostaje tylko pomalować ściany i położyć płytki lub panele.Działka ok 700mkwCzy to dobra cena i czy warto kupować taki dom ?Pozdrawiam Link do komentarza
Sławomir Napisano 10 marca 2008 Udostępnij #2 Napisano 10 marca 2008 Jak na moje oko cena jest bardzo dobra.A ile kosztuje tam 1m2 gruntu? Link do komentarza
SzakiII Napisano 10 marca 2008 Autor Udostępnij #3 Napisano 10 marca 2008 Cytat Jak na moje oko cena jest bardzo dobra.A ile kosztuje tam 1m2 gruntu? Rozwiń Hmmw sumie to niewiemDalej w dzielnicy TG - Repty Ślaskie wiem że widziałem tam działki za ok 50 zł/m Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się