PiotruniA Napisano 6 grudnia 2022 Udostępnij #1 Napisano 6 grudnia 2022 Witam.Panowie posiadam piec przerobiony na pellet z oddzielną pompa do tego.Do tej pory było wszystko git,tylko od 2 dni nie rośnie temperatura ciepłej wody na sterowniku sprawdzam jest taka sama albo trochę większa.Czym to jest spowodowane coś się przytkało ?Wszystkie zawory odkręcone nic nie robione było przy tym.Bolier słychać że grzeje . Link do komentarza
vlad1431 Napisano 6 grudnia 2022 Udostępnij #2 Napisano 6 grudnia 2022 Po kolei, temperatura w boilerze nie rośnie czy na centralnym? Gdzie to mierzysz, na wyjściu z pieca? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
PiotruniA Napisano 7 grudnia 2022 Autor Udostępnij #3 Napisano 7 grudnia 2022 Dnia 6.12.2022 o 12:07, vlad1431 napisał: Po kolei, temperatura w boilerze nie rośnie czy na centralnym? Gdzie to mierzysz, na wyjściu z pieca? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Temperstura ciepłej wody nie rośnie na bolierze.Przypuscmy jest na piecu 72 a temperatura wody 21 to coś nie tak .Odpowietrzany był zawor wszystko git a dalej nie grzeje . Link do komentarza
PiotruniA Napisano 7 grudnia 2022 Autor Udostępnij #4 Napisano 7 grudnia 2022 A pomiar mam na monitorze przy piecu ciepłej wody Link do komentarza
PiotruniA Napisano 7 grudnia 2022 Autor Udostępnij #5 Napisano 7 grudnia 2022 Dochodzi woda do zaworu i na tym koniec.Dalej już do boliera rura co jest zimna jak by nie podawało wody . Link do komentarza
vlad1431 Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij #6 Napisano 7 grudnia 2022 Co to za zawór? Jakiś trojdrogowy? Zrób foty to może coś rozkminimy. Czyli CO grzeje poprawnie, tylko CWU nie grzeje?Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się