Kupiłem zamek do drzwi i go rozkręciłem w celu wywiercenia otworu, ale zamek mi się rozsypał i nie wiem jak go złożyć, zostały 4 elementy które nie wiem gdzie włożyć
Kupiłem zamek do drzwi i go rozkręciłem w celu wywiercenia otworu, ale zamek mi się rozsypał i nie wiem jak go złożyć, zostały 4 które nie wiem gdzie włożyć
Zamek HatPol
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
Komentarz dodany przez Alek: Prawdziwy fachowiec profesjonalista dostrzeże te bzdury oi nie trzeba mu konkretnie tych bzdetów pokazywać a laikowi to po co? przecież mając odrobine rozumu nie będzie sam robił instalacji.
Komentarz dodany przez EKOLOG: O ile pamietam kiedys mozna ,było kupic t.z brykiet,czyli prasowanyy w brykiety miał weglowy ,który idealnie sprawdzał się w piecach węglowych a tagże w kuchniach domowych ,uzywanych czesto na wsi.Śpimy na weglu ,sprowadzamy go z Weneuzeli,Kazachstanu ...A nasz???? O tym decyduje Unia a w szczgólnosci N I E M C Y , Oni mogą wydobywać brunatny a my nie mozemy dlaczego ??? EKOLOGIA w Europie, a reszta swiata ma to w.........
Ile trzeba zapłacić za węgiel w grudniu 2025 roku? Mimo rosnącej świadomości ekologicznej, węgiel kamienny pozostaje głównym paliwem w polskich domach jednorodzinnych. Sytuacja na rynku jest obecnie stabilna, choć różnice w cenach są wyraźne.
Pełna treść artykułu pod adresem:
https://budujemydom.pl/instalacje/kotly-i-podgrzewacze/a/112791-ile-trzeba-zaplacic-za-tone-wegla-w-sezonie-grzewczym-2025-2026
Komentarz dodany przez Oli: 30 lat jestem elektrykiem i czytając artykuł przestałem po kilku akapitach bo bzdura bzdura pogania a autor to chyba pisał go przy pomocy AI i to marnej jakości