Zacznę inaczej. Mam dzikiego lokatora (rodzina niestety) który mieszka w budynku gospodarczym. Od lat. Nie płaci za nic. Chcę odizolować ten pokój i go zacząć kasować choćby za prąd. Jest w tym pokoju stara 50 letnia instalacja która zastąpiłem nową 3x2,5. 3 gniazdka (TV, lodówka na razie zepsuta, lampka nocna) plus światło w postaci kinkietu z jedną żąrówką. Wiem że według prawideł powinno to wyglądać tak jak na Twoim schemacie. Kupiłem rozdzielnicę i chcę to zrobić dobrze. Dlatego szukam rozwiązań.
Historia edycji
Zacznę inaczej. Mam dzikiego lokatora (rodzina niestety) który mieszka w budynku gospodarczym. Od lat. Nie płaci za nic. Chcę odizolować ten pokój i go zacząć kasować choćby za prąd. Jest w tym pokoju stara 50 letnia instalacja która zastąpiłem nową 3x2,5. 3 gniazdka (TV, lodówka na razie zepsuta, lampka nocna) plus światło w postaci kinkietu z jedną żąrówką. Wiem że według prawideł powinno to wyglądać tak jak na Twoim schemacie. Kupiłem rozdzielnicę i chcę to zrobić prawie dobrze. Dlatego szukam rozwiązań.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.