noobbudowlany Napisano 30 marca 2022 Udostępnij #1 Napisano 30 marca 2022 Dzień dobry. Montują mi kuchnie w dwóch etapach. W pierwszym zmontowano całą obudowę, a ponieważ nie miałem jeszcze AGD muszę umówić się na drugi etap. Mam jednak pytanie z którym głupio mi zapytać stolarza, czy oni wywiercą dziury u mnie w domu pod zlew i płytę grzewczą? Narazie mam blat cały takie lite dwie narożne "deski". Link do komentarza
usiek Napisano 30 marca 2022 Udostępnij #2 Napisano 30 marca 2022 Czemu Ci głupio zapytać? Ja bym bez wahania się pytał..... co by nie być zaskoczonym Link do komentarza
retrofood Napisano 30 marca 2022 Udostępnij #3 Napisano 30 marca 2022 3 godziny temu, noobbudowlany napisał: czy oni wywiercą dziury u mnie w domu pod zlew i płytę grzewczą? Narazie mam blat cały takie lite dwie narożne "deski". Wszystko jest kwestią umowy, u mnie wiercili, a właściwie wycinali. Ale gdyby nie zrobili to bym se sam powycinał. Link do komentarza
K2DKonrad Napisano 6 grudnia 2023 Udostępnij #4 Napisano 6 grudnia 2023 Nie rozumiem, dlaczego jest ci głupio zapytać. Nie jesteś fachowcem więc masz prawo nie wiedzieć kiedy i czy wogóle wytną te dziury. Kolejna sprawa - czy znasz już wymiary zlewu czy jeszcze go nie wybrałeś? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się