Sylwuś Napisano 3 lutego 2008 #1 Napisano 3 lutego 2008 Witam Jak dopieścić dom każdy dom coś ma charakterystycznego może podzielicie się w pewnych sprawach jakie nowinki np. Ja wymurowałem komin z cegły i ociepliłem go styropianem i przed położeniem faktury przykleiłem płytki na kształt cegły ale nie na całym lecz rozmierzyłem i wyszedł tak jakby się komin rozpadał pomiędzy płytkami zrobiłem fakturę i pomalowałem wyszedł jak z bajki. Czekam na jakieś inne rozwiązania w innych sprawach. Dziękuję
Xyleon Napisano 3 lutego 2008 #2 Napisano 3 lutego 2008 Ja bym chciał mieć taką fasadę domu żeby wyglądała jak zrobiona z kamieni - dużych i mniejszych głazów od ziemi. Nikt czegoś takiego nie sprzedaje:(
Marcyśka Napisano 3 lutego 2008 #3 Napisano 3 lutego 2008 całą elewację z kamienia? myślę, że to nie jest dobry pomysł. Jakiś kawałek elewacji, aby nadać ciekawy wygląd to tak, ale całość??
karwec Napisano 5 lutego 2008 #4 Napisano 5 lutego 2008 Cytat Witam Jak dopieścić dom każdy dom coś ma charakterystycznego może podzielicie się w pewnych sprawach jakie nowinki np. Ja wymurowałem komin z cegły i ociepliłem go styropianem i przed położeniem faktury przykleiłem płytki na kształt cegły ale nie na całym lecz rozmierzyłem i wyszedł tak jakby się komin rozpadał pomiędzy płytkami zrobiłem fakturę i pomalowałem wyszedł jak z bajki. Czekam na jakieś inne rozwiązania w innych sprawach. Dziękuję A można to zobaczyć? Bo opis jest bardzo ciekawy.
Sylwuś Napisano 6 lutego 2008 Autor #5 Napisano 6 lutego 2008 Cytat A można to zobaczyć? Bo opis jest bardzo ciekawy. Niema sprawy niech tylko zrobię zdjęcie .
Sylwuś Napisano 8 lutego 2008 Autor #7 Napisano 8 lutego 2008 Na zdjęciu nie najlepiej się prezentuje w rzeczywistości wygląda lepiej.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się