Skocz do zawartości

Historia edycji

demo

demo

3 godziny temu, Magda Leśnik napisał:

Pod folia jest płyta GK.

Czyli rozumiem że dali folię.9_9

i strop będzie przeparzał.

Nie znam takiego określenia, no i jak niby ma jakaś woda przeparzać?.

Co tam nad Tobą w tym mieszkaniu jest mokro czy jak?

Prwdopodobnie nic nie przeparza tylko strop jest zimny i wykrapla się para z powietrza którym oddychacie, a do tego macie słabą wentylację.

Zainteresowało mnie  zdjęcie z wpisu #1, co to jest ta kratkowana powierzchnia?, bo dół to ta wełna?, no i czy to jest tak cały czas odkryta ta przestrzeń, czy też odkryliście specjalnie tę przestrzeń a wcześniej było to szczelnie zakryte?.

Z naciskiem na szczelnie.

demo

demo

Pod folia jest płyta GK.

Prwdopodobnie nic nie przeparza tylko strop jest zimny i wykrapla się para z powietrza którym oddychacie, a do tego macie słabą wentylację.

Zainteresowało mnie  zdjęcie z wpisu #1, co to jest ta kratkowana powierzchnia?, bo dół to ta wełna?, no i czy to jest tak cały czas odkryta ta przestrzeń, czy też odkryliście specjalnie tę przestrzeń a wcześniej było to szczelnie zakryte?.

demo

demo

2 godziny temu, Magda Leśnik napisał:

Pod folia jest płyta GK.

2 godziny temu, Magda Leśnik napisał:

Zainteresowało mnie  zdjęcie z wpisu #1, co to jest ta kratkowana powierzchnia?, bo dół to ta wełna, no i czy to jest tak cały czas odkryta ta przestrzeń, czy też odkryliście specjalnie tę przestrzeń a wcześniej było to szczelnie zakryte?.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...