Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

28 minut temu, bobiczek napisał:

Bezpieczeństwo w jego pobliżu powinien zapewnić właściciel instalacji.

Spełnił wymagania, był odbiór, ale pojawiła się Agusia2021 i  zmieniła sposób zagospodarowania tej przestrzeni.

Takie i inne jeszcze są uroki kupowania działek ze słupami energetycznymi, dlatego działki tego typu są tańsze.  :bezradny:

28 minut temu, bobiczek napisał:

Z chłopakami, którzy podzielą się swoją wiedzą.

W tym przypadku z kumplem (bo już znajomy raczej nie będzie udzielał informacji mogących zaszkodzić pracodawcy, a przy okazji jemu jako pracownikowi.)

Lepszym źródłem informacji będzie ta/ten pracownik PINB który zapowiedział wizytę.

Rzadko bywają złośliwymi przeciwnikami inwestora, o ile nie robi niczego niezgodnego z wydanym prawomocnym PNB 

Ja w sprawie wykonu modernizacji pisałem, a nie zasięgania wiedzy.

animus

animus

5 minut temu, bobiczek napisał:

Bezpieczeństwo w jego pobliżu powinien zapewnić właściciel instalacji.

Spełnił wymagania, był odbiór, ale pojawiła się Agusia2021 i  zmieniła sposób zagospodarowania tej działki.

Takie i inne jeszcze są uroki kupowania działek ze słupami energetycznymi, dlatego działki tego typu są tańsze.  :bezradny:

13 minut temu, bobiczek napisał:

Z chłopakami, którzy podzielą się swoją wiedzą.

W tym przypadku z kumplem (bo już znajomy raczej nie będzie udzielał informacji mogących zaszkodzić pracodawcy, a przy okazji jemu jako pracownikowi.)

Lepszym źródłem informacji będzie ta/ten pracownik PINB który zapowiedział wizytę.

Rzadko bywają złośliwymi przeciwnikami inwestora, o ile nie robi niczego niezgodnego z wydanym prawomocnym PNB 

Ja w sprawie wykonu modernizacji pisałem, a nie zasięgania wiedzy.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...