Skocz do zawartości

Historia edycji

aru

aru

poniekąd dziękuję  za oświecenie w dziedzinie kalibracji :D

niemniej 24 VAC oznacza, że prąd zmienny 24 V, nie stały, więc nie "+" i "-",  a L i N

czyli opcja 2x3x0,8 będzie?

(przeliczę sobie, o mechanicznej wytrzymałości myślałem, tu raczej było rozważane minimum obliczeniowe, ale ilość przewodów i kaliber wpływa na cenę)

zioło? na razie nie, a zakupy o tej porze to optymalizacja wydatków, co miesiąc po trochu, a że inne zmalały to jest okienko, w które jak Boniek w Barcelonie wskakuję :icon_biggrin:

za jednym zamachem to by było nie do przyjęcia :92_thumbsdown:

a tak na marginesie dodam, że po fifi to będzie, z fona, zafixowałem się :bezradny:

aaa, właśnie, skoro 10A na 1mm2 to telefoniczny 0,2mm2 da 2A? tak? to mam 35% górką na jednym kabelku?

a na 4? ho ho ho,:D

aru

aru

poniekąd dziękuję  za oświecenie w dziedzinie kalibracji :D

niemniej 24 VAC oznacza, że prąd zmienny 24 V, nie stały, więc nie "+" i "-",  a L i N

czyli opcja 2x3x0,8 będzie?

(przeliczę sobie, o mechanicznej wytrzymałości myślałem, tu raczej było rozważane minimum obliczeniowe, ale ilość przewodów i kaliber wpływa na cenę)

zioło? na razie nie, a zakupy o tej porze to optymalizacja wydatków, co miesiąc po trochu, a że inne zmalały to jest okienko, w które jak Boniek w Barcelonie wskakuję :icon_biggrin:

za jednym zamachem to by było nie do przyjęcia :92_thumbsdown:

a tak na marginesie dodam, że po fifi to będzie, z fona, zafixowałem się :bezradny:

aaa, właśnie, skoro 10A na 1mm2 to telefoniczny 0,2mm2 da 2A? tak? to górką mam 35% górką?

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...