Skocz do zawartości

Historia edycji

pecet0

pecet0

11 minut temu, MrTomo napisał:

Zrobisz jak mówisz i będzie dobrze

:)

Wszystko ok, tylko tak jak zacząłem pierwszy post cytując artykuł w którym było napisane że do budowy tarasów stosuje się głównie drzewo krajowe - sosnę.

Do założenia tego tematu kierowało mnie głównie wybór drzewa konstrukcyjnego (o ile deskę planuję dać modrzew) to czy cała reszta też mogłaby być taka jak napisał ktoś w tym artykule sosna.

Na innym forum mnie "straszyli" że legary sosnowe (a nie modrzewiowe) to jest zrobienie tarasu na okres 8 lat, a później trzeba wszystko zrywać od nowa bo drzewo które głównie stosuje się na krokwie/murłaty w domach nie nadaje się na tarasy niezadaszone.

pecet0

pecet0

11 minut temu, MrTomo napisał:

Wszystko ok, tylko tak jak zacząłem pierwszy post cytując artykuł w którym było napisane że do budowy tarasów stosuje się głównie drzewo krajowe - sosnę.

Do założenia tego tematu kierowało mnie głównie wybór drzewa konstrukcyjnego (o ile deskę planuję dać modrzew) to czy cała reszta też mogłaby być taka jak napisał ktoś w tym artykule sosna.

Na innym forum mnie "straszyli" że legary sosnowe (a nie modrzewiowe) to jest zrobienie tarasu na okres 8 lat, a później trzeba wszystko zrywać od nowa bo drzewo które głównie stosuje się na krokwie/murłaty w domach nie nadaje się na tarasy niezadaszone.

pecet0

pecet0

9 minut temu, MrTomo napisał:

Do założenia tego tematu kierowało mnie głównie wybór drzewa konstrukcyjnego (o ile deskę planuję dać modrzew) to czy reszta też mogłaby być taka jak napisał ktoś w tym artykule.

pecet0

pecet0

7 minut temu, MrTomo napisał:

pecet0

pecet0

2 minuty temu, MrTomo napisał:

Wszystko ok, tylko tak jak zacząłem pierwszy post cytując artykuł w którym było napisane że do budowy stosuje się głównie drzewo krajowe - sosnę.

Na innym forum mnie "straszyli" że legary sosnowe (a nie modrzewiowe) to jest zrobienie tarasu na okres 8 lat, a później trzeba wszystko zrywać od nowa bo drzewo które głównie stosuje się na krokwie/murłaty w domach nienadaje się na tarasy niezadaszone.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...