Instalacja elektryczna pod rolety zewnętrzne (sterownik SRM-10)
Przez
pimis
w Instalacje elektryczne
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Dragon zrobił już wszystkie konstrukcje - pod umywalkę, regał i zabudowę junkersa. Pozostaje zamówić półki do regału i kupić pozostałe pierdółki w Castoramie. Pewnie się wybierzemy w przyszłym tygodniu Zastanawiałam się, czy wrzucić tu foty tych stalowych konstrukcji, niepomalowanych i niewyglądających jeszcze zbyt zachęcająco Wrzucę, bo chciałabym, żebyście zobaczyli, jak się zmienią kiedy zostaną pomalowane na czarno i wyposażone w blaty i półki Miałam tak, kiedy robił konsolę do salonu i przedpokoju Surowe nie wyglądały dobrze, ale po wykończeniu ... są piękne Konstrukcja pod umywalkę zostanie wyposażona w blat i umywalkę nablatową W środku konstrukcji stanie pralka Konstrukcja pod regał - musi jeszcze doszlifować spawy Regał zostanie wyposażony w półki i dodatkowo jedną wysuwaną w formie blatu. Na samym dole jest przestrzeń na kosz na pranie. Ciekawostka. Można zakochać się w koszu na pranie? Można. To była miłość od pierwszego spojrzenia Dotarł dokładnie taki jak na focie Z rzeczy innych - remont rozpoczniemy już 27 kwietnia i planujemy skończyć w weekend majowy
-
W szkole też miałem problem ze zrozumieniem, dlaczego nie wolno stosować łącznie uziemiania i zerowania, chociaż w założeniu twórców programu nauczania, powinienem już mieć wiedzę, która pozwala to zrozumieć. Niestety, nawet te kilka klas szkoły jeszcze wtedy nie wystarczyło. Dlatego trzeba czytać nieco więcej, bo wszystkiego nie da się zmieścić w jednym opracowaniu. Powody "nie można" i "zabrania się" często objaśnione są w innym miejscu, w innym tekście.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Tak myślałem - rezydentka mamie swojej na pewno pomoże -
To Chińczyk, dogadasz się? Problem polega na tym, że instalacja jest na gwarancji. I serwis instalatora w ogóle nie chce zdradzać żadnych szczegółów technicznych. Bo może te typy tak mają? W ogóle klient nie ma w aplikacji żadnych uprawnień, widzi tylko podstawowe dane i to z pewnym opóźnieniem. Natomiast serwis pełni funkcję admina i ma tam jakieś możliwości ustawiania parametrów zgodnie z tym, co uzgodnił z producentem albo dostawcą. Ale ja (klient) tego zakresu nie znam. I tylko kilka rzeczy wiem po cichu od montera, bo przecież aby wstawić baterie do szafki potrzebowałem je rozpiąć z okablowania (jedna waży 45 kg) i potem ponownie podłączyć. Dlatego działam przede wszystkim na tym, do czego mam dostęp, czyli wyłączniki i zabezpieczenia w rozdzielnicach,
-
Bede kladl białą fuge mapei kerapoxy, niestety na brzegach plytek mam sporo pozostalosci kleju szarego. Skrobie to na ile sie da ale caly czas widac ze klej tam jest. fuga 2-3 mm i nie mam jak wcisnac kawalka gabki zeby to domyc. Pytanie czy fuga odbarwi sie od kleju??
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się