Skocz do zawartości

Historia edycji

usiek

usiek

Warto dać 400zł za zamek listwowy w drzwiach zewnętrznych? Czyli takie jakby rygle u góry i na dole, które oprócz działania antywłamaniowego niby dociskają te drzwi...

Bo mi się średnio ten patent widzi, ale sprzedawca zachwala.

W dodatku ten zamek jest jest na taką zapadkę i drzwi można otwierać be użycia klamki, popychając je tylko. Cos czuję, że po 3 latach drzwi się nie będą zamykać bo coś tam się wyrobi :)

Oglądane było to https://drzwimartom.pl/

Takie doświetle/dostawka kosztuję 1/3 ceny drzwi :)

usiek

usiek

Warto dać 400zł za zamek listwowy w drzwiach zewnętrznych? Czyli takie jakby rygle u góry i na dole, które oprócz działania antywłamaniowego niby dociskają te drzwi...

W dodatku ten zamek jest jest na taką zapadkę i drzwi można otwierać be użycia klamki, popychając je tylko. Cos czuję, że po 3 latach drzwi się nie będą zamykać bo coś tam się wyrobi :)

usiek

usiek

W dodatku ten zamek jest jest na taką zapadkę i drzwi można otwierać be zużycia klamki, popychając je tylko. Cos czuję, że po 3 latach drzwi się nie będą zamykać bo coś tam się wyrobi :)

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...