Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

1 godzinę temu, usiek napisał:

No 2 otwory w wieńcu i 2 razy trafiłem na pręt. Na wiertle namagnesowane opiłki. Głębokość wystarczyła to głębiej nie jechałem.

Ale nie wiem czy na dniach jak będę wiercił pod UD30 czy cały nie idzie własnie na wieńcu. A fotki jak jak idzie wieniec jak potrzeba to znaleźć nie można.

Pytam też na zapas bo na parterze mam zbrojony strop do wiercenia pod sufit podwieszany... :)

Ale jakby przeczytać https://econstructor.pl/pl/p/Wiertlo-SDS-widia-krzyzowe-10x160/375?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=9930402441&gclid=EAIaIQobChMI4KiCs6q16QIVjhsYCh3-JAZoEAQYBCABEgIBdfD_BwE

to można sądzić, że te wiertła pójdą przez pręty

Te wiertła nie przewiercą prętów, jak trafisz możesz lekko przechylić wiertarkę, czasami wiertło minie, jak nie trafisz centralnie.

Możesz wiercić  nowy otwór przesuwając się  po profilu, możesz od razu pod kątem zacząć wiercić też miniesz. Wiertło tego typu da radę jedynie przewiercić druty strzemion, pręty zbrojeniowe są z innej stali.  

animus

animus

1 godzinę temu, usiek napisał:

No 2 otwory w wieńcu i 2 razy trafiłem na pręt. Na wiertle namagnesowane opiłki. Głębokość wystarczyła to głębiej nie jechałem.

Ale nie wiem czy na dniach jak będę wiercił pod UD30 czy cały nie idzie własnie na wieńcu. A fotki jak jak idzie wieniec jak potrzeba to znaleźć nie można.

Pytam też na zapas bo na parterze mam zbrojony strop do wiercenia pod sufit podwieszany... :)

Ale jakby przeczytać https://econstructor.pl/pl/p/Wiertlo-SDS-widia-krzyzowe-10x160/375?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=9930402441&gclid=EAIaIQobChMI4KiCs6q16QIVjhsYCh3-JAZoEAQYBCABEgIBdfD_BwE

to można sądzić, że te wiertła pójdą przez pręty

Te wiertła nie przewiercą prętów, jak trafisz możesz lekko przechylić wiertarkę, czasami wiertło minie, jak nie trafisz centralnie, możesz wiercić  nowy otwór przesuwając się  po profilu, możesz od razu pod kątem zacząć wiercić też miniesz. Wiertło tego typu da radę jedynie przewiercić druty strzemion, pręty zbrojeniowe są z innej stali.  

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...