Skocz do zawartości

Historia edycji

Arturek Wil

Arturek Wil

27 minut temu, zenek napisał:

Na fotkach wydaje się ok 40 st

Im większy kąt, tym więcej pow.użytkowej.

Przy dachu 2-spadowym jeszcze więcej.  Bez stolców jeszcze więcej i wygodniej. Ważna jest też rozpiętość - im większa, tym mniej "nieużytków".

Dla cieśli to nie problem :12_slight_smile:

W gotowcu był 35st a konstruktor zmienił mi na 30st bo nie chciałem tak wysokiego a przy okazji chciałem dłuższe okapy. 

Strych bym powiedział jest mega przestronny :) Ale 180m2 pow. zabudowy swoje robi :)

https://www.extradom.pl/projekt-domu-mila-iv-wersja-a-z-pojedynczym-garazem-WRD1704?gclid=Cj0KCQjwgLLoBRDyARIsACRAZe5wGYUlACRv-BBBlSD4_Le5b_QGpb7Rloqvtncj5CfFaAJJ06DPFpkaAsN7EALw_wcB

1 (1).jpg

Arturek Wil

Arturek Wil

23 minuty temu, zenek napisał:

Przy dachu 2-spadowym jeszcze więcej.  Bez stolców jeszcze więcej i wygodniej. Ważna jest też rozpiętość - im większa, tym mniej "nieużytków".

W gotowcu był 35st a konstruktor zmienił mi na 30st bo nie chciałem tak wysokiego a przy okazji chciałem dłuższe okapy. 

Strych bym powiedział jest mega przestronny :) Ale 180m2 pow. zabudowy swoje robi :)

1 (1).jpg

Arturek Wil

Arturek Wil

19 minut temu, zenek napisał:

Strych bym powiedział jest mega przestronny :)

1 (1).jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...