Paweł Chmielewski Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij #1 Napisano 15 stycznia 2019 Cześć! Jak myślicie czy tego typu panele się przyjmą? Dodam, że do montażu nie trzeba wynajmować fachowców a późniejsza zmiana położenia paneli czy zmiana kolorów trwa dosłownie chwilę Link do komentarza
retrofood Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij #2 Napisano 15 stycznia 2019 W pomieszczeniach pod zarządem (własnością) ekscentryków być może. A z domu bym to pogonił czym prędzej. Nie stać mnie na zatrudnienie sprzątaczki. Link do komentarza
Paweł Chmielewski Napisano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij #3 Napisano 15 stycznia 2019 Kurz zbiera się wszędzie i u każdego, kwestia częstotliwości sprzątania Panele są z polipropylenu, więc wytarcie jednego panela to 4 sek. w porywach do 5 Link do komentarza
retrofood Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij #4 Napisano 15 stycznia 2019 14 minut temu, Paweł Chmielewski napisał: Kurz zbiera się wszędzie i u każdego, kwestia częstotliwości sprzątania Panele są z polipropylenu, więc wytarcie jednego panela to 4 sek. w porywach do 5 No właśnie. Pomnożone przez "x" plus przygotowanie ścierek oraz ich utylizacja... bez sprzątaczki ani rusz. Link do komentarza
Paweł Chmielewski Napisano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij #5 Napisano 15 stycznia 2019 Zapewniam,że sprzątanie w domu nie jest takie straszne - proszę mi uwierzyć Link do komentarza
Jani_63 Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij #6 Napisano 15 stycznia 2019 Żyję już na tyle długo, że żadne zapewnienia mnie nie przekonają - sprzątanie jest straszne. A wycieranie wszelkich zakamarków z kurzu - mega straszne Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się