Pomocnik Napisano 20 grudnia 2018 #1 Napisano 20 grudnia 2018 Hurtownia budowlana: HEGMAR Województwo: kujawsko-pomorskie Miasto: Laskowice Pomorskie Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/kujawsko-pomorskie/hegmar
Gość Marta Napisano 20 grudnia 2018 #2 Napisano 20 grudnia 2018 Zakupiłam z Firmy Hegmar , Laskowice Pomorskie węgiel orzech , jestem bardzo rozczarowana , ponieważ węgiel zwiera bardzo dużą ilość kamienia , Na ilość dwóch wiader węgla po wypaleniu usuwam z paleniska 1/2 wiadra kamienia ,nie licząc popiołu, zaznaczam że kamień jest o dużo cięższy od węgla Klientka
Gość Marta Napisano 20 grudnia 2018 #3 Napisano 20 grudnia 2018 Zakupiłam z Firmy Hegmar , Laskowice Pomorskie węgiel orzech , jestem bardzo rozczarowana , ponieważ węgiel zwiera bardzo dużą ilość kamienia , Na ilość dwóch wiader węgla po wypaleniu usuwam z paleniska 1/2 wiadra kamienia ,nie licząc popiołu, zaznaczam że kamień jest o dużo cięższy od węgla Klientka
Gość Marta Napisano 20 grudnia 2018 #4 Napisano 20 grudnia 2018 Zakupiłam z Firmy Hegmar , Laskowice Pomorskie węgiel orzech , jestem bardzo rozczarowana , ponieważ węgiel zwiera bardzo dużą ilość kamienia , Na ilość dwóch wiader węgla po wypaleniu usuwam z paleniska 1/2 wiadra kamienia ,nie licząc popiołu, zaznaczam że kamień jest o dużo cięższy od węgla Klientka
Gość Marta Napisano 20 grudnia 2018 #5 Napisano 20 grudnia 2018 Zakupiłam z Firmy Hegmar , Laskowice Pomorskie węgiel orzech , jestem bardzo rozczarowana , ponieważ węgiel zwiera bardzo dużą ilość kamienia , Na ilość dwóch wiader węgla po wypaleniu usuwam z paleniska 1/2 wiadra kamienia ,nie licząc popiołu, zaznaczam że kamień jest o dużo cięższy od węgla Klientka
Gość Marta Napisano 20 grudnia 2018 #6 Napisano 20 grudnia 2018 Zakupiłam z Firmy Hegmar , Laskowice Pomorskie węgiel orzech , jestem bardzo rozczarowana , ponieważ węgiel zwiera bardzo dużą ilość kamienia , Na ilość dwóch wiader węgla po wypaleniu usuwam z paleniska 1/2 wiadra kamienia ,nie licząc popiołu, zaznaczam że kamień jest o dużo cięższy od węgla Klientka
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się