22 minuty temu, demo napisał:Ty patrz, a ja mam Lunę-200 za coś koło 1 tysiaka i też działa super, do tego dwie zewnętrzne kasety na filtry chyba po 150zł sztuka.
Oj nakładł Ci do główki ten Adaś, a ty się mocno tym przejąłeś i myślisz że sterowanie wentylacją to procesy skomplikowane niemal jak podróże międzygalaktyczne.
To czysta głupota wydać na same kręcioły 1,4 tysi , narobić się jak głupi i wszystko po to żeby działało bez wymiennika. To nie prościej okna otworzyć za darmo ?.
Wprawdzie pisałem że już Ci nie odpiszę ale zrobię wyjątek bo bardzo fascynuje mnie Twoja osoba. Imponuje mi Twój spryt i zaradność. Przecież pisząc tu posty udowodniłeś że skończyłeś przynajmniej szkołę podstawową. Jak Ci się to udało skoro niewiele rozumiesz i nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Naprawdę musisz być niezłym cwaniakiem. Niestety emocjonalnie nadal nie opuściłeś murów podstawówki, wyśmiewanie i przezywanie innych userów na forum u Ciebie jest identyczne jak na korytarzu szkolnym wśród trzecioklasistów. Najwyrażniej takie pisanie przynosi Ci dziecięcą radość. Ale uważaj , jak dalej będziesz tak tak postępować to któregoś dnia ktoś ogoli Ci jajka, założy pampersa i zaprowadzi do przedszkola w którym pani przedszkolanka ,słuchając Twojego bredzenia , włoży Ci termometr do tyłka by sprawdzić czy nie masz czasem gorączki.
Tomraider.
ps. Swoją Lunę-200 włóż sobie do butów to będziesz parę centymetrów wyższy.