marslon Napisano 28 listopada 2017 Udostępnij #1 Napisano 28 listopada 2017 Dzień dobry Poszukuję pomysłu na wykończenie wnęki ze zdjęcia pod schodami. Wnęka jest niebezpieczna ponieważ zakończona jest ostrymi kantami i jest dosyć nisko więc jest duże ryzyko rozbicia głowy. Wnęka ma wymiary 100 (g)x90(sz)x125(w) cm. Mile widziane niekonwencjonalne pomysły Pierwsza myśl jaka się nasuwa to zrobić tam jakąś szafę, ale szukam innych pomysłów. Z góry dziękuję za pomoc Link do komentarza
retrofood Napisano 28 listopada 2017 Udostępnij #2 Napisano 28 listopada 2017 13 minut temu, marslon napisał: Pierwsza myśl jaka się nasuwa to zrobić tam jakąś szafę, ale szukam innych pomysłów. Zrób tam półki na nalewki. Źle tam sięgać, to Ci żona nie wypije. Link do komentarza
Rokka_T Napisano 19 marca 2018 Udostępnij #3 Napisano 19 marca 2018 (edytowany) Ja bym tam ułozyła jakies fajne poduchy, przyczepiła do ściany lampkę i zrobiła taki przytulny kącik.. ale skoro jest tam dość nisko, to może bezpieczniej będzie tam wstawic jakąś fajną, dużą rośline lub rzeźbę:) Edytowano 19 marca 2018 przez Rokka_T (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Eksperci Śnieżka Napisano 30 kwietnia 2018 Udostępnij #4 Napisano 30 kwietnia 2018 (edytowany) Miejsce to nie jest łatwo dostępne i rzeczywiście najlepiej byłoby zrobić tam schowek do przechowywania. Szafa/komoda z szufladami, która byłaby przedłużeniem tego wiszącego gzymsu (biała, minimalistyczna, bez uchwytów). Jeśli w domu mieszka jakiś czworonóg, to może byłoby fajne miejsce na stworzenie dla niego legowiska? Jeśli jest kominek to może stelaż na polana? Może stojak na rower? Miejsce to, prócz wyszukanej formy, powinno być też odpowiedzią na realne potrzeby, więc może od tego pytania należy wyjść? Edytowano 30 kwietnia 2018 przez Eksperci Śnieżka (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Gość Napisano 1 maja 2018 Udostępnij #5 Napisano 1 maja 2018 Ale Eksperci wykopali gdzieś ten post sprzed prawie połowy roku... Marslon napisał 28 listopada, potem jeszcze się pojawił 10 stycznia i tyleśmy go tutaj widzieli... Pewnie zrobił tam tam półki na nalewki... A swoją drogą ciekawe skąd wziął się ten "poziomy sufitek" pod schodami... czy jest to obudowa z płyty g/k, czy tak zostało wylane przy wylewaniu schodów... Gdyby był "zwykły" skos, byłby mniejszy problem. Link do komentarza
AnnaRach Napisano 19 września 2018 Udostępnij #6 Napisano 19 września 2018 Moja pierwsza myśl - mini-biblioteczka. Do tego jakieś fajne lampki i będzie super Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 19 września 2018 Udostępnij #7 Napisano 19 września 2018 a moja ? kominek, a dokładnie bio kominek taki typowo ozdobny . zastosowanie może i żadne ale jak się prezentuje Link do komentarza
Gość Napisano 19 września 2018 Udostępnij #8 Napisano 19 września 2018 Dnia 1.05.2018 o 11:36, uroboros napisał: Marslon napisał 28 listopada, potem jeszcze się pojawił 10 stycznia i tyleśmy go tutaj widzieli... Nic się nie zmieniło... Piszmy sobie na Berdyczów... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 20 września 2018 Udostępnij #9 Napisano 20 września 2018 6 godzin temu, uroboros napisał: Nic się nie zmieniło... Piszmy sobie na Berdyczów... Tak jestem tego świadomy , jednak pomysł wydał mi się na tyle ciekawy że zdecydowałem się na pozostawienie go tu w postaci posta może kiedyś komu się przyda albo i nie Link do komentarza
Karol112 Napisano 12 listopada 2018 Udostępnij #10 Napisano 12 listopada 2018 Jakiś taki mały magazynek na alkohol to niezły pomysł. Mały barek, czy coś w tym rodzaju :) Link do komentarza
Gość Napisano 14 listopada 2018 Udostępnij #11 Napisano 14 listopada 2018 Może regał na kasety magnetofonowe... albo VHS Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się