Skocz do zawartości

Historia edycji

aru

aru

mordowanie dla sportu, bo takim jest polowanie, nie jest dla mnie do zaakceptowania, nie i koniec

ale wiem, że regulacja ilości musi być, vide lisy łupiące gospodarstwa, dziki niszczące uprawy i (niestety) przyrost populacji łosi, to musi być regulowane

to chociaż niech kosztuje, a w wielu przypadkach niech będzie OBOWIĄZKIEM, bo cwaniaki nie chą strzelać do lisów, kun amerykańskich, które żżerają dzikie ptactwo i resztę endemicznej fauny,wiewwiórek szarych, które wypierają nasze wiewóry rude. No skoro jesteś kilerem, to reguluj wszystko co jest anomalią, a nie to co chcesz, bo hrabiostwo chciałoby walić tylko do tego co im pasuje, to dziwna kasta z zadęciami, wwalić im obowiązki, nie tylko dać przywileje

a foty trofeów - zamknięte fora, nie ogólnodostępne, raz, że to nic nie wnosi, dwa - odrzuca "normalnych" ludzi, trzy - pobudza zielonych terorystów

aru

aru

mordowanie dla sportu, bo takim jest polowanie, nie jest dla mnie do zaakceptowania, nie i koniec

ale wiem, że regulacja ilości musi być, vide lisy łupiące gospodarstwa, dziki niszczące uprawy i (niestety) przyrost populacji łosi, to musi być regulowane

to chociaż niech kosztuje, a w wielu przypadkach niech będzie OBOWIĄZKIEM, bo cwaniaki nie chą strzelać do lisów, kun amerykańskich, które żżerają dzikie ptactwo i resztę endemicznej fauny,wiewwiórek szarych, które wypierają nasze wiewóry rude. No skoro jesteś kilerem, to reguluj wszystko co jest anomalią, a nie to co chcesz, bo chrabiostwo chciałoby walić tylko do tego co im pasuje, to dziwna kasta z zadęciami, wwalić im obowiązki, nie tylko dać przywileje

a foty trofeów - zamknięte fora, nie ogólnodostępne, raz, że to nic nie wnosi, dwa - odrzuca "normalnych" ludzi, trzy - pobudza zielonych terorystów

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...