Skocz do zawartości

Historia edycji

Leszek4

Leszek4

1 godzinę temu, mhtyl napisał:

Tych ekologów to powinno zapakować się w rakietę i w kosmos z paliwem w jedna stronę.

A co ma ekolog do prawa własności?!

Jeśli już kogoś wysyłać w kosmos, to raczej myśliwych i ich sprzymierzeńców.

Bo ja np. sobie nie życzę, by biegali po moim terenie. I to niezależnie od tego czy mnie o tym łaskawie powiadomili i czy mają ze sobą dubeltówki, czy kapiszonowce. Nie. I tłumaczyć się z powodów odmowy nie muszę, ani słuchać o jakimś hejcie. Tak działa prawo własności w państwie prawa. Inną rzeczą jest, czy my jeszcze w takim żyjemy...

A tak na marginesie: myślistwo, to dzisiaj barbarzyństwo. Zabijanie dla satysfakcji, a nie dla zdobycia pożywienia. Za chwilę pewnie dowiem się, że zwierzyna to jest z myślistwa, a ryby z rybołówstwa. :D

maxresdefault.jpg

Leszek4

Leszek4

1 godzinę temu, mhtyl napisał:

Tych ekologów to powinno zapakować się w rakietę i w kosmos z paliwem w jedna stronę.

A co ma ekolog do prawa własności?!

Jeśli już kogoś wysyłać w kosmos, to raczej myśliwych i ich sprzymierzeńców.

Bo ja np. sobie nie życzę, by biegali o moim terenie. I to niezależnie od tego czy mnie o tym łaskawie powiadomili i czy mają ze sobą dubeltówki, czy kapiszonowce. Nie. I tłumaczyć się z powodów odmowy nie muszę, ani słuchać o jakimś hejcie. Tak działa prawo własności w państwie prawa. Inną rzeczą jest, czy my jeszcze w takim żyjemy...

A tak na marginesie: myślistwo, to dzisiaj barbarzyństwo. Zabijanie dla satysfakcji, a nie dla zdobycia pożywienia. Za chwilę pewnie dowiem się, że zwierzyna to jest z myślistwa, a ryby z rybołówstwa. :D

maxresdefault.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...